Η αποχώρηση της Δούκισσας και η αναμονή για την αντίδραση του Λιάγκα

Το “θρίλερ” με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό» έλαβε τέλος το μεσημέρι της Κυριακής με την επίσημη ανακοίνωση του ANT1. Όλοι περιμένουν τι θα πει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής αλλά και αν θα υπάρξει άμεση αντικατάστασή της. Άλλοι πιστεύουν ότι ένα πρόσωπο σαν την Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να αποτελεί μια λύση στο κενό που αφήνει η παραίτηση της Δούκισσας, άλλοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να καλυφθεί εκ των έσω, καθώς η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει αποδείξει ότι μπορεί να «σταθεί» και να υποστηρίξει όλα τα θέματα.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του σταθμού.

Η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση έκανε μια ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. «Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» σημειώνει η παρουσιάστρια με τον αποδέκτη της αιχμής να είναι ξεκάθαρος για τους χρήστες του Twitter.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Αναλυτικά, έγραψε τα εξής στο facebook:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Πριν από αυτή την ανάρτηση η παρουσιάστρια είχε “παγώσει” τις αναρτήσεις της σε όλα τα social media. Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας το Σαββατοκύριακο πήγε στην Τήνο και έκανε πολλές αναρτήσεις από τις παραλίες του νησιού, αλλά καμία αναφορά στην εκπομπή και την Δούκισσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ