Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: Άλλαξα κανάλι

«Υπάρχουν ταλέντα αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που την έβγαλα, ούσα μικρή. Ήμουν φίλος και έβγαινε στην εκπομπή μου «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» ο Νίκος Νομικός. Λέγαμε ιστορίες, του έκανε και πλάκα από ποιον πήρε η κόρη του. Ήταν πολύ μικρή τότε» περιέγραψε για την Δούκισσα Νομικού ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega και όπως αποκάλυψε είδε ένα απόσπασμα μόνο από το Πρωινό και άλλαξε κανάλι.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτήν τη θέση σε αυτόν το δύσκολο ανταγωνισμό, τον πρωινό. Είδα λίγο σε μία συνέντευξη για να έχω άποψη. Έμπαινε ο Λιάγκας και χτυπούσε το χταπόδι κι έκανε η Δούκισσα μια ερώτηση, μπαπ και διαλυόταν το σύμπαν. Άλλαξα κανάλι» διευκρίνισε.

«Η τηλεόραση είναι ρουφήχτρα, ρουφάει τα πάντα, σε τρώει κανονικά και με το νόμο» δήλωσε.

«Πέρασα καταπληκτικά στο “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”, ωστόσο ανέλαβα την εκπομπή με έναν όρο, εάν καίγεται η Αθήνα εγώ θα κάνω αναμετάδοση» είπε.

Στην ερώτηση εάν τότε η εποχή της τηλεόρασης ήταν «πιο αθώα» απάντησε: «Η τηλεόραση ποτέ δεν είναι αθώα. Έχοντας την εξουσία διαμόρφωσης γνώμης είναι ένα όπλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ