Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «διαζύγιο» με «Το Πρωινό»

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά την ανακοίνωση για το οριστικό «διαζύγιο» από την εκπομπή «Το Πρωινό», έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή, σημειώνοντας πως ήταν μία απόφαση «αναπόφευκτη». «Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία», γράφει η Δούκισσα Νομικού.

Δεν παραλείπει, δε, να ευχηθεί καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του στην εκπομπή.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Αναλυτικά, έγραψε τα εξής στο facebook:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Νωρίτερα, σήμερα ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό».

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του σταθμού.

Η απουσία της παρουσιάστριας από την εκπομπή της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου, φούντωσε τα σενάρια για ρήξη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας εκείνο το πρωί αιτιολόγησε την απουσία της λέγοντας ότι είχε επαγγελματική υποχρέωση. «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε με την επικαιρότητα». Αλλά όπως φάνηκε η αιτία ήταν άλλη.

Οι συσκέψεις στο κανάλι προκειμένου να δοθεί λύση ήταν συνεχείς αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όπως αποδείχτηκε, η απόφασή της να αποχωρήσει ήταν οριστική.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ