Βίκυ Καγιά: Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά, είναι δημοσιεύματα

Η Βίκυ Καγιά, η οποία φέτος θα παρουσιάσει το «Madwalk 2023» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση τονίζοντας το πόσο απαραίτητη ήταν.

«Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη. 30 χρόνια εργάζομαι, συνεργάζομαι, πετυχαίνω, αποτυγχάνω, φτιάχνω, γκρεμίζω, πώς να μην είμαι χορτάτη; Αληθινά, κάθε πρωί που ξυπνάω ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω και είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω» εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ανέφερε ότι: «Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχω κερδίσει μία συγκέντρωση και μία ηρεμία που είχα χάσει. Που αυτό σημαίνει πάρα πολλά πράγματα, γιατί αν δεν αξιολογήσεις τον εαυτό σου, την δουλειά σου, που πας και πώς κάνεις τα πράγματα, δεν μπορείς να συνεχίσεις παραπέρα, με διαφορετικές προκλήσεις και να κάνεις καινούργια πράγματα. Θα μείνεις πάντα βολεμένη σε αυτό που ξέρεις ή βολεμένος. Άρα ήταν πολύ απαραίτητο, για εμένα τουλάχιστον».

«Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Γιατί αυτή τη στιγμή για εμένα το καλύτερο είναι το κανονικό. Γιατί το καλύτερο για τον καθένα είναι αλλιώς. Εμένα είναι αυτό το κανονικό που το είχα λαχταρίσει πολύ και μου αρέσει που δεν βιάζομαι για τα πράγματα.

Μου αρέσει που μαγειρεύω, μου αρέσει που στρώνω το τραπέζι, που τρώμε, που κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού μαζί, που ποτίζουμε τον κήπο, που κάνουμε τις γλάστρες, ωραία! Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν» πρόσθεσε.

Για τα όσα ακούγονται για την τηλεοπτική της επιστροφή, η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά, είναι δημοσιεύματα. Όταν θα είμαι κοντά στο να πω το ναι σε κάτι, θα σας το πω η ίδια, δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πλάνο αυτή τη στιγμή.

Δεν σκέφτομαι πώς θα ήθελα να είναι αυτή η τηλεοπτική επιστροφή. Δεν σκέφτομαι τίποτα, γιατί πολύ απλά είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη μου να κάτσω και να ξεκουράσω το μυαλό μου από οποιαδήποτε αγωνία ή σκέψη.

Πιστεύω ότι όταν προσελκύεις τα πράγματα τα οποία σου αξίζουν στη ζωή και έχεις δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτά χωρίς να πειράξεις ποτέ κανέναν, κάπως σου έρχονται ωραία μόνα τους, δεν χρειάζεται να αγχωθείς και πάρα πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ