Δήμητρα Σταθοπούλου – Άλκης Κούρκουλος: Κάτω από την ίδια στέγη

Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος και η ερμηνεύτρια Δήμητρα Σταθοπούλου κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος και η σύντροφός του, τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου, είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, έκριναν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, αυτό της συγκατοίκησης. Οι δυο τους, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας μοιράζονται την ίδια στέγη, στο σπίτι του ηθοποιού στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και εκείνη διατηρεί ακόμη τον δικό της χώρο, έχει ήδη μεταφέρει τα προσωπικά της αντικείμενα στο διαμέρισμα του συντρόφου της. Μια εξέλιξη που ήρθε μάλλον ως φυσική συνέχεια της υγιούς και ισορροπημένης σχέσης τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο και στη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η Δ. Σταθοπούλου συμμετείχε στη συναυλία και, φυσικά, ο σύντροφός της ήταν εκεί για να τη χειροκροτήσει.

Ο Α. Κούρκουλος διαπρέπει στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο από την αρχή της καριέρας του έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, κάτι που δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα, που ζει έναν δυνατό έρωτα. Δεν κρύβεται, αλλά αποφεύγει να συχνάζει σε πολύβουα κοσμικά στέκια, όπου μπορεί να τον εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

Κάτω από την ίδια στέγη πλέον, οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους, απολαμβάνουν την τρυφερότητα και καμαρώνουν ο ένας την πορεία του άλλου στον καλλιτεχνικό χώρο. Λατρεύουν και οι δύο τη θαλπωρή του σπιτιού τους, αλλά αγαπούν και τις βόλτες με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του Α. Κούρκουλου. Η Δ. Σταθοπούλου συνοδεύει τον αγαπημένο της σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και πρόσφατα παρακολούθησαν μαζί το έργο «Ρίτα» στο θέατρο «104», όπου πρωταγωνιστούν η Ευγενία Παναγοπούλου και ο Αποστόλης Ψαρρός, ενώ αρκετές φορές τούς συναντά κανείς σε μικρά μπαράκια του κέντρου, παρέα με στενούς φίλους τους, να διασκεδάζουν και να μοιράζονται στιγμές χαλάρωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ