Suki Waterhouse: Έγκυος η σύντροφος του Robert Pattinson – Το βίντεο με την γλυκιά ανακοίνωση

Η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson θα γίνουν γονείς. Έπειτα από μήνες εικασιών για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη, η σταρ του «Daisy Jones & the Six» επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την Κυριακή.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό σήμερα, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα βίντεο ενώ έκανε χειρονομίες προς το στομάχι της.

«Δεν είμαι σίγουρη αν λειτουργεί», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Πριν από την ανακοίνωση, πηγές είχαν πει στο Page Six ότι η Waterhouse, 31 ετών, και ο Pattinson, 37 ετών, ήταν «ενθουσιασμένοι» που άρχισαν την οικογένειά τους.

Η τραγουδίστρια του “To Love” πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες εγκυμοσύνης τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας εμφάνισης με τον καρδιοκατακτητή “Twilight” στα GO Awards στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι εθεάθη αργότερα σε μια πεζοπορία στο Griffith Park του Λος Άντζελες στις αρχές Νοεμβρίου, όπου η Waterhouse φωτογραφήθηκε με μπλε πουλόβερ και γκρι σορτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Pattinson και η Waterhouse έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο του 2022 καθώς παρακολούθησαν μια επίδειξη μόδας του Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ