Βίκυ Καγιά: Κάνω unfollow ανθρώπους που μιλάνε άσχημα για μένα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Βίκυ Καγιά και απάντησε για το μπλοκ στη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και την αποχή της από τον τηλεοπτικό αέρα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα Madwalk. Δεν σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή, είναι νωρίς να το πω αυτό ούτε ένα εξάμηνο δεν έχει περάσει. Όταν κάνω διάλειμμα δεν ασχολούμαι με το τι γίνεται, δεν παρακολουθώ. Στέλνω αγάπη και καλή επιτυχία σε όλους, ακόμα κι αν με έχουν πικράνει. Ένα δώρο που μου έχει διδάξει η εμπειρία των 30 ετών είναι ότι δεν γίνεται να αρέσω σε όλους και να με συμπαθούν και να μπλοκάρω την τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν με πληγώνουν αυτά που λένε για μένα» πρόσθεσε.

«Δεν έχω παρακολουθήσει το Shopping Star, είναι ένας κύκλος που έκλεισε για μένα και δεν έχει νόημα. Μου κάνει κακό συναισθηματικά, δεν κρίνω, δεν κοιτάω πίσω. Δεν ασχολούμαι. Δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά πρωινό», σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μητέρα, αλλά και πολύ μαγικό. Συνειδητά έδωσα τώρα όλο το χρόνο στην οικογένειά μου, το είχα ανάγκη και εγώ και η οικογένειά μου. Διαβάζω πολύ, τρώω καλά, ακούω μουσική. Είχα προβλήματα λόγω άγχους, κάνω πιλάτες, τρέχω, δεν έκανα πράγματα, είχα αφήσει τον εαυτό μου πίσω. Υπήρχαν μόνο η δουλειά και τα παιδιά, εγώ δεν υπήρχα πουθενά» περιέγραψε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής με κάποιο πρότζεκτ στην τηλεόραση. «Όλα είναι ανοιχτά, θα δούμε»

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το μπλοκ στη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ