Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η creative director και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στην Βίκυ Καγιά.

«Σύντομα θα με δείτε στο First Date. Μακάρι να με δείτε στο GNTM. Το αγαπημένο μου GNTM ήταν πάνω στο φορτηγό με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κλαίμε. Είχα περάσει ωραία» είπε αρχικά.

Μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε πως: «Στο Shopping Star η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι θεάρα, είναι πραγματικά άψογη. Το σχόλιό της είναι άρτιο, πάνω στο θέμα, χωρίς εμπάθεια, χωρίς να είναι προσβλητική ή αγενής. Δεν μου κλώτσησε καθόλου».

«Οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να συγκρίνεις, είναι κάτι που μας μαθαίναν στο δημοτικό, μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Δεν είναι όμως ότι χάνει την αξία της η Ηλιάνα στην σύγκριση, ίσως κερδίζει κιόλας και ίσως μάθει απ’ αυτό.

Γιατί δεν πήγε σε κάτι εύκολο, είναι δύσκολο τώρα το ότι κάθονται όλοι και την συγκρίνουν με την Βίκυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Ηλιάνα δέχεται όλα αυτά τα πυρά. Εγώ αποτυχίες θεωρώ άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή» πρόσθεσε.

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Εγώ σε όλο αυτό δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί. Όλο το ξεκίνησε η Βίκυ που γύρισε και είπε μια ωραία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Σοκ εγώ, ήμουν κάπου χαμένη στην Ασία δεν κατάλαβα πως έγινε όλο αυτό και από τότε ξαφνικά καλούμαι να απαντάω.

Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ αν έχει συμβεί κάτι με εμένα. Εγώ δεν έχω πάθει κάτι ποτέ με την Βίκυ. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω ότι με έκανε μπλοκ, αλλά να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ. Δεν τρέχει και τίποτα, είναι Instagram. Και πάλι δεν παρεξηγήθηκα, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν την έχω συναντήσει σε event, δεν έχει τύχει» ανέφερε για την Βίκυ Καγιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ