Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Μεταξύ άλλων, το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία να δει τι θα συμβεί με την Δήμητρα και τον αστυνόμο Κουράκο. Η Μελίνα Κόντη που υποδύεται την Δήμητρα έδωσε συνέντευξη στο «Τύπος TV» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη σειρά και η πιο συγκινητική;

Η πιο δύσκολη και συγκινητική σκηνή για μένα μέχρι στιγμής στη σειρά ήταν η αγρυπνία πριν απ’ την κηδεία του Κίμωνα. Ήμασταν στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, όλοι ντυμένοι φυσικά στα μαύρα κι ενώ προφανώς ήταν ένα γύρισμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και ήσυχη για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου όταν έφεραν το φέρετρο μέσα στο οποίο ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όσες φορές κι αν έτυχε να δω τις συγκεκριμένες σκηνές από τότε, πάντα δακρύζω, είχαν κάτι πολύ βαθύ και αληθινό αυτά τα γυρίσματα.

Η σειρά σου άλλαξε τη ζωή;

Όπως είναι λογικό, σε ένα βαθμό η συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξε τη ζωή μου. Κάνω επισήμως πλέον μια άλλη δουλειά από αυτή που έκανα τόσα χρόνια. Είμαι σε μια σειρά που παρακολουθεί πολύς κόσμος κι αυτό όντως έχει ως αποτέλεσμα το να με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ όταν μου μιλάνε άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τη σειρά ή τον χαρακτήρα μου, είναι και για εμάς ένα είδος feedback η επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, πέρα από το ότι μπορεί να μου μιλάνε πλέον άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος που λειτουργώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ