Βικτόρια Μπέκαμ: Έκλεισε τα 50 και οι Spice Girls της επιφύλαξαν το απόλυτο reunion 

Το αγαπημένο γυναικείο συγκρότημα Spice Girls έκανε reunion στο λαμπερό πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ προκειμένου να γιορτάσουν τα 50ά γενέθλιά της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών – «Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου»… έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το πάρτι κόστισε 250.000 στερλίνες, σύμφωνα με την mailonline. Πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό κλαμπ Oswald’s στο Λονδίνο και το dress code ήταν black tie, με 100 καλεσμένους να απολαμβάνουν δείπνο και κοκτέιλ και να χορεύουν ξέφρενα  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν και οι Τομ Κρουζ, Εύα Λονγκόρια, Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι.

Στο  εν λόγω πάρτι παραβρέθηκαν, επίσης,  όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Βικτόρια αλλά και φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες.

Μπέκαμ: Η μητέρα του φοβόταν ότι η Βικτόρια θα κατέστρεφε την καριέρα του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε τους θαυμαστές του συγκροτήματος να παραληρούν αναρτώντας στα social media ένα βίντεο από τη συνύπαρξη των Spice Girls στο πάρτι της συζύγου του και φυσικά τα σχόλια έπεσαν «βροχή» όπως τα εξής παρακάτω:

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «έκοψε» τις σχέσεις της με την Βικτόρια Μπέκαμ – Το παρασκήνιο

«Κλαίω γιατί ο Ντέιβιντ είναι ο groupie εδώ» σχολίασε ένας από τους χρήστες στα social media.

«Spice Girls σας χρειαζόμαστε πραγματικά να κάνετε μια περιοδεία ή κάτι τέτοιο» σχολίασε άλλος χρήστης στα social media.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής απέδειξε ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της συζύγου του, καθώς τραβούσε ενθουσιασμένος βίντεο από το reunion των 5 Spice Girls ενώ αγκάλιαζε με κάθε ευκαιρία τη σύζυγό του δείχνοντας την αγάπη και τον ενθουσιασμό του.

Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεο που ανέβασε στα social media με οκτώ καρδιές emojis, αναφέροντας τα ονόματα των 5 Spice Girls.

Το εν λόγω συγκρότημα θέλοντας να ευχαριστήσει τη Βικτόρια αλλά και τους θαυμαστές του τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους πάντες. Παρόλο το πέρασμα των ετών οι Geri Horner, Emma Bunton, Mel C, Victoria και Mel B έδειχναν λαμπερές  και ιδιαίτερα χαρούμενες σαν να μην πέρασε μια μέρα ερμηνεύοντας την επιτυχία τους Stop του 1997 στο λαμπερό πάρτι.

Κατά την έξοδό τους από τον χώρο που γινόταν το πάρτι, ο Ντέιβιντ μετέφερε στην πλάτη του τη Βικτόρια μέχρι το αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφύγει να χρησιμοποιήσει πατερίτσες, μετά το ατύχημα που είχε στο πόδι της κάνοντας γυμναστική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Άραγε θα  επιστρέψουν στην ενεργό δράση οι Spice Girls;

Το συγκρότημα το 2000 διαλύθηκε, ωστόσο το 2007 το γκρουπ επανενώθηκε για μια παγκόσμια περιοδεία, με κάθε μέλος να πληρώνεται 10 εκατομμύρια λίρες.

Το 2019 οι Mel B, Mel C, Emma και Geri επανενώθηκαν χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ για την περιοδεία τους Spice World. Φέτος η Mel B πρότεινε την επανένωση με όλα τα Spice Girls. Ενδεχομένως λοιπόν  να μπορούσε να προκύψει μέσα στη χρονιά και ίσως το πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ να ήταν η αφορμή. Ο καιρός θα δείξει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ