Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών – «Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου»… έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η εντυπωσιακή Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε τα 50 της χρόνια και ο σύζυγός της Ντέιβιντ της ευχήθηκε. Άλλωστε, το ζευγάρι συνηθίζει να ποστάρει φωτογραφίες και ευχές δημόσια.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η καταστροφή στο σπίτι του από την καταιγίδα Χενκ – «Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα»

Για να μοιραστεί τα συναισθήματά της για την τόσο ξεχωριστή ημέρα, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε τις δικές της σκέψεις με τους ακολούθους της  γράφοντας: «Η οικογένεια είναι τα πάντα… Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τον όμορφο σύζυγό μου, τα υπέροχα παιδιά και τους γονείς μου!! Φιλιά» έγραψε χαρακτηριστικά η Βικτόρια Μπέκαμ που μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια.

Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ, όσο και ο γιος της, Μπρούκλιν, μοιράστηκαν επίσης στιγμιότυπα στο Instagram για να ευχηθούν στη γυναίκα της ζωής τους.

«Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου… Για αυτά τα γενέθλιά σου, θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, πετύχει και όσα έχεις χτίσει ως επιχειρηματίας και φυσικά επειδή παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, που τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις. Σε αγαπούν πέρα από κάθε όριο, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, σου αξίζουν τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα γενέθλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ