Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η καταστροφή στο σπίτι του από την καταιγίδα Χενκ – «Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα»

Αντιμέτωπος με την καταιγίδα «Χενκ» που έπληξε τμήματα της Αγγλίας και της Ουαλίας βρέθηκε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής έκανε μία σχετική ανάρτηση πριν από λίγες ώρες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, δείχνοντας την καταστροφή που προκάλεσε η καταιγίδα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Cotswolds την Τετάρτη (3/1).

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία, με την μορφή του story, στο Instagram προφίλ του. Σε αυτή βλέπουμε ένα δέντρο το οποίο έχει ξεριζωθεί από την καταιγίδα, ενώ στην ανάρτηση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψε: «Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Ακόμα είμαι συντριμμένος». Την ανάρτηση συνόδεψε με ένα emoji που κλαίει.

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Πηγή: Instagram/davidbeckham

Ο Ντέιβιντ και η σύζυγός τους Βικτόρια, 49 ετών, που έχουν τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν, 24, τον Ρομέο, 21, τον Κρουζ, 18 ετών και τη Χάρπερ, 11 ετών, αγόρασαν το εξοχικό τους σπίτι έναντι 6,15 εκατομμυρίων λιρών τον Δεκέμβριο του 2016.

Το σπίτι τους διαθέτει σάουνα, μικρή πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, πισίνα και σκηνή μπάρμπεκιου αξίας 50.000 λιρών στους χώρους διασκέδασης.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Ντέιβιντ έδειξε τα νέα του κοτόπουλα και το κοτέτσι που του είχε χαρίσει η Βικτώρια την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο πρώην αθλητής μαγνητοσκόπησε τις κότες καθώς περπατούσε στο κοτέτσι ενώ κουνούσε έναν κουβά με τροφή.

Η Βικτώρια έστησε μια καλύβα και κοτέτσι για τον Ντέιβιντ στην αγροικία τους στο Cotswolds για να ασχολείται με αυτό στο αχανές κτήμα του ζευγαριού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ