Νέα εμφάνιση έκπληξη για τον Πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη μέσω βιντεοκλήσης στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας οικολογικού τουρισμού Travalyst.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η προειδοποίηση στο ζευγάρι πριν από την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο δούκας του Σάσσεξ, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήση από το σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Είπε στα αφεντικά της εταιρείας ότι είναι ζωτικής σημασίας η ταξιδιωτική βιομηχανία να φροντίζει καλύτερα τις τοπικές κοινότητες που βρίσκονται σε προορισμούς διακοπών.

«Τα ταξίδια και ο τουρισμός βασίζονται σε προορισμούς, που συγκρατούνται από κοινότητες, χωρίς τις οποίες δεν έχουμε πουθενά να ταξιδέψουμε. Οι κοινότητες είναι η ‘καρδιά’ που χτυπάει για τα ταξίδια, και πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο για τους ανθρώπους που είναι οι θεματοφύλακες των τόπων που επισκεπτόμαστε», είπε ο πρίγκιπας Χάρι, που φαίνεται ότι κάπως .

Πρίγκιπας Χάρι: Θα πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στο βρετανικό Δημόσιο – Έχασε δικαστική μάχη

Η ομιλία του Χάρι αποτελεί έκπληξη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πέρυσι ότι ο πρίγκιπας είχε παραιτηθεί από τον ρόλο του στην Travalyst, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε εισέλθει σε μια «απίστευτα συναρπαστική» εποχή χωρίς να αναφερθεί στον Βρετανό γαλαζοαίματο.

Ο Χάρι ίδρυσε τον ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Λονδίνο το 2019 μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ όταν ακόμη εργάζονταν για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το φιλί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο – Η κομψή εμφάνιση της δούκισσας

Όπως και ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έχει μιλήσει για περισσότερα από 50 χρόνια για θέματα όπως η βιωσιμότητα και η κλιματική αλλαγή, ο πρίγκιπας, Χάρι έχει επίσης υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής περιβαλλοντικών θεμάτων.

Πέρασε τρία χρόνια ως το δημόσιο πρόσωπο της πρωτοβουλίας για την ενθάρρυνση της τουριστικής βιομηχανίας να γίνει πιο βιώσιμη, παρά τις επιθέσεις που δέχθηκε για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ιδιωτικά τζετ που επιβαρύνουν την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Την ίδια χρονιά που ξεκίνησε η Travalyst, ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετώπισαν έντονη κριτική αφού φέρεται να έκαναν τέσσερα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ σε 11 ημέρες.

Ο δούκας του Σάσσεξ υπερασπίστηκε τότε τον εαυτό του , λέγοντας ότι «κανείς δεν είναι τέλειος» και αυτό που έχει σημασία είναι «τι κάνουμε για να εξισορροπήσουμε» τις αρνητικές επιπτώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ