Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το φιλί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο – Η κομψή εμφάνιση της δούκισσας

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι απολάμβαναν τον ήλιο της Φλόριντα σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο μετά την ανακοίνωση για τις νέες παραγωγές τους στο Netflix .

Ο Χάρι, 39 ετών, συμμετείχε την Παρασκευή στο Royal Salute Polo Challenge κατά τη διάρκεια του Grand Champions Polo Club στο Wellington.

Ο αγώνας διοργανώθηκε για την οργάνωση Sentebale που δημιούργησε ο Χάρι, η οποία βοηθά παιδιά στην Αφρική που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS. Ο πρίγκιπας Χάρι την ίδρυσε το 2006 με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ φιλιούνται καθώς παρευρίσκονται στο Royal Salute Polo Challenge προς όφελος του Sentebale, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε από τον ίδιο και τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο. Φωτογραφία: REUTERS
πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: REUTERS

Η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε για την περίσταση ένα λευκό φόρεμα, καθώς επευφημούσε τον σύζυγό της από τις εξέδρες. Ο αγώνας πόλο έρχεται μήνες αφότου παρακολούθησε τον Χάρι να κάνει κέρλινγκ, σκι και έλκηθρο στο Χειμερινό Προπονητικό Καμπ των Invictus Games τον Φεβρουάριο.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φθάνουν για την Πρόκληση Royal Salute Polo 2024 προς όφελος του Σεντέμπαλε. Φωτογραφία: AP

Το πιο πρόσφατο σπορ απόγευμα του ζευγαριού έρχεται μια μέρα αφότου η εταιρεία Archewell Productions ανακοίνωσε ότι δύο νέες σειρές βρίσκονται στα «πρώιμα στάδια» της παραγωγής στο Netflix. Ένα έργο επικεντρώνεται γύρω από το ιππικό άθλημα που θα «παρέχει στους θεατές άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο». Ο Χάρι δεν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει μια σύντομη εμφάνιση.

Το άλλο θα επιμεληθεί η Μέγκαν Μαρκλ και θα «γιορτάζει τις χαρές της μαγειρικής και της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας».

 

πρίγκιπας Χάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετέχει στο Royal Salute Polo Challenge.  Φωτογραφία: REUTERS

Η Μέγκαν και ο Χάρι υπέγραψαν συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix το 2020. Κυκλοφόρησαν το διαβόητο ντοκιμαντέρ τους “Harry & Meghan” τον Δεκέμβριο του 2022.

Ακολούθησε η σειρά συνεντεύξεων « Live to Lead », η οποία περιελάμβανε συνομιλίες με την Greta Thunberg και την Gloria Steinem, μεταξύ άλλων. Πέρυσι, ο Χάρι κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του “Heart of Invictus”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ