Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας και στην Κηφισίας – Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Αντιμέτωποι με μποτιλιάρισμα βρίσκονται οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, με την κίνηση να είναι αυξημένη για ακόμη ένα απόγευμα.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην Αλεξάνδρας και στην Μεσογείων.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Ακινητοποιημένα μετρό, ηλεκτρικός, τραμ

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα μείνει η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. «Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 οι Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό και το Τραμ δεν θα λειτουργήσουν, λόγω απεργιακής κινητοποίησης σωματείων εργαζομένων» σημείωσε σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ.

Τα σωματεία της ΣΤΑΣΥ με ανακοίνωσή τους ζητούν αύξηση μισθών, πέραν του κατώτατου, για την προστασία της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, άμεσες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη των πάγιων αναγκών του φορέα και άμεση επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε ισχύ.

Τι ισχύει για λεωφορεία και τρόλεϊ

Τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ από τις 9 το πρωί βγήκαν ξανά στους δρόμους και θα εκτελούν δρομολόγια έως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας).

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δημόσιες, ασφαλείς, σύγχρονες συγκοινωνίες, συλλογική σύμβαση εργασίας και προσλήψεις προσωπικού, υπογραφή ΣΣΕ.

Κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία στις γραμμές του ΟΑΣΑ που έχουν αναλάβει ΚΤΕΛ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ