Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα – βόμβα – «Οι γιατροί του είπαν πως έχει δύο χρόνια ζωής»

Μόλις 18 μήνες αφότου ανήλθε στο θρόνο, ο βασιλιάς Κάρολος Γ ‘ διαγνώστηκε με καρκίνο, με κάποια δημοσιεύματα μάλιστα να ισχυρίζονται ότι ο μονάρχης έχει δύο χρόνια ζωής.

Το Παλάτι έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την περίπτωση του θανάτου του Καρόλου εν μέσω μάχης με τον καρκίνο και τα σχέδια της κηδείας του φέρεται να έχουν ήδη γραφτεί. Η μοναρχία βρίσκεται σε αναταραχή από τότε που δημοσιοποιήθηκε η κατάσταση υγείας του Καρόλου, καθώς η μελλοντική βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει επίσης έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και την διάγνωσή της επίσης με καρκίνο.

Σύμφωνα με το In Touch, η διάγνωση του καρκίνου του Κάρολου είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχει γνωστοποιηθεί, καθώς μια πηγή μοιράστηκε ότι ο βασιλιάς μάλλον δίνει μάχη με κάτι περισσότερο από τον καρκίνο, αφού οι γιατροί φέρεται να του έδωσαν μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το παλάτι να γίνει γνωστό και απλά δεν είναι ικανός να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», είπε ο βασιλικός γνώστης στο In Touch. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Το δημοσίευμα έρχεται εν μέσω της απουσίας του από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία. Παρόλο που αναμένεται να εμφανιστεί στο Windsor για την λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα, το μελλοντικό του πρόγραμμα αναμένεται να μην είναι βαρύ καθώς η αδελφή του τον βοηθά στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Operation Menai Bridge: Τα σχέδια της κηδείας του βασιλιά Καρόλου Γ’

Τα σχέδια της κηδείας του Καρόλου έχουν αποκαλυφθεί.

Η νεκρική πομπή του μονάρχη, που ονομάζεται «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι», θα μοιάζει με τις τελετές της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ονομάστηκαν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το “Operation Menai Bridge” περιλαμβάνει μερικά γνωστά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της σορού του από την αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall. Η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στην βασιλική κρύπτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Είναι ένα αρκετά συνηθισμένο πράγμα μεταξύ των Βρετανών βασιλιάδων, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου, η προετοιμασία είναι απαραίτητη», είπε ένας βασιλικός γνώστης των σχεδίων, προσθέτοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι για να μην προκληθεί πανικός». «Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη», πρόσθεσε η πηγή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ