«Έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, ανακάλυψα ότι με απατούσε συνεχώς» – Οι εξετάσεις που τον «έκαψαν»

Σε σοκ είναι μια γυναίκα που ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους. Όταν τον αντιμετώπισε, εκείνος προσπάθησε να το αρνηθεί. «Στην αρχή σκεφτόμουν ότι αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο, μέχρι που ανακάλυψα ότι έχει κάνει και μία κόρη εκτός γάμου».

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Νιώθω χαμένη και η καρδιά μου έχει πληγωθεί

«Είμαι 40, εκείνος 43 και έχουμε δύο παιδιά. Πριν από λίγους μήνες είχα τσούξιμο στα γεννητικά όργανα και, κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα, πονούσα». Η αρχή του τέλους και η αποκάλυψη των απιστιών, ήταν ένα ΣΜΝ που κόλλησε η γυναίκα.

“Με κόλλησε χλαμύδια”

«Στην αρχή, σκέφτηκα μπορεί να έχω ουρολοίμωξη. Προς δυσάρεστη έκπληξή μου, ο γιατρός μ’ ενημέρωσε ότι είχα κολλήσει χλαμύδια. Γνωρίζοντας ότι δεν έχω κάνει σεξ με κανέναν άλλον εκτός απ’ τον σύζυγό μου, ήξερα τι σήμαινε αυτό… Όταν του μίλησα, προσπάθησε να το αρνηθεί, αλλά όταν του έδειξα τα αποτελέσματα, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει μερικά one-night-stands».

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

“Ανακάλυψα ότι έχει πάει με 4 διαφορετικές γυναίκες”

«Προσπάθησα να τον συγχωρέσω, αλλά ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά, και έτσι έψαξα το τηλέφωνό του. Ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά όταν ανακάλυψα ότι έκανε σεξ με τέσσερις γυναίκες. Θα μπορούσα ίσως να συγχωρέσω μία σχέση, αλλά τέσσερις; Και ένα παιδί στα κρυφά; Πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό;» περιγράφει η γυναίκα στην ανάρτησή της.

“Βρες ψυχολογική υποστήριξη σε κάθε περίπτωση”

Η σύμβουλος της στήλης στη Sun, λέει: Είναι πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστείς. Ο άνδρας σου σε έχει απατήσει πολλές φορές, έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία σου και, αν το παιδί είναι δικό του, έχει μία νέα υποχρέωση που δεν αφορά καθόλου τον δικό σας γάμο. Αν αποφασίσεις να μείνεις, βεβαιώσου ότι έχει πραγματικά μετανιώσει για τη συμπεριφορά του και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα.

«Πρέπει και οι δύο σας να είστε έτοιμοι να συζητήσετε ώστε να βρείτε τι πήγε στραβά, και μην αρνηθείς να δεις τα λάθη σου. Οι μόνοι που μπορούν ν’ αποφασίσουν αν η σχέση σας θα σωθεί, είστε εσείς οι δύο. Είτε μόνη σου, είτε ως ζευγάρι, αναζητήσετε συμβουλευτική γιατί θα σας βοηθήσει ν’ αποφασίσετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε ψυχολογική υποστήριξη» σημειώνει η ειδικός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ