Τόμας Μαρκλ: Νέα “πυρά” από τον πατέρα της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι και της κόρης του Μέγκαν, την οποία μάλιστα κάλεσε να “ωριμάσει” και να του μιλήσει.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν άφησε στο απυρόβλητο τον γαμπρό του πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας γι’ αυτόν ότι το μόνο που κάνει πια είναι να κάνει ποδήλατο στη γειτονιά του, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Αναφερόταν στη φωτογραφία του Χάρι τον Μάρτιο όπου κάνει βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο ενώ ένας άνδρας της ασφάλειάς του τον ακολουθεί. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά την εμπρηστική συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Μαρκλ υποστήριξε ότι η Μέγκαν, με την παιδιάστικη συμπεριφορά, άλλαξε όταν γνώρισε τον Χάρι και τόνισε ότι ήταν γελοίο που αποξενώθηκε από την κόρη του εδώ και τέσσερα χρόνια. Είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του πρέπει να “ωριμάσουμε, να μιλήσουμε και να τα βρούμε” και να γιατρέψουμε τη σχέση μας.

Τόμας Μαρκλ Μέγκαν

Υπενθυμίζεται πως ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον Χάρι, ή τα παιδιά του ζεύγους, Άρτσι και Λίλιμπετ. Επίσης, δεν παρέστη στον γάμο τους το 2018 καθώς υπέστη έμφραγμα και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Ερωτώμενος από τους παρουσιαστές της εκπομπής του ITV “Good Morning Britain”, αν οι συνεντεύξεις είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνεί με τη Μέγκαν, ο Τόμας Μαρκλ είπε:  “Έχω ξεκαθαρίσει πως μέχρι να επικοινωνήσει μαζί μου, μέχρι να μου μιλήσει, αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα βγαίνω σε μια εκπομπή τουλάχιστον μία φορά τον μήνα αν μπορώ και τελικά αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να μου μιλάει.

Αυτό είναι παιδιάστικο, είναι κάπως χαζό, είναι καιρός να μιλήσουμε, είμαστε οικογένεια. Τα παιδιά θα μεγαλώσουν και δεν θα ξέρουν ότι έχουν δύο οικογένειες.  Τώρα δεν είμαστε μόνο η κόρη μου και εγώ, αλλά η κόρη μου, εγώ, ο σύζυγός της και δύο μωρά, άρα κάτι πρέπει να γίνει” είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ.

 

 

Σχετικά με την πρώην σύζυγό του Ντόρια Ράγκλαντ είπε: “Προσπάθησα να επικοινωνήσω μερικές φορές, δεν ξέρω καν πού βρίσκεται, δεν νομίζω ότι είναι στο Λος Άντζελες, ή με τη Μέγκαν και τον Χάρι. Δεν ξέρω τι κάνει. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της”.

Σχετικά με το γεγονός ότι η Μέγκαν τον κρατά σε απόσταση και δεν του μιλά εδώ και τέσσερα χρόνια είπε: “Είναι μια ερώτηση τεσσάρων ετών και δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω τι την άλλαξε. Ποτέ δεν ήταν έτσι και από τότε που έχει σχέση με τον Χάρι άλλαξε. Καταλαβαίνω ότι πλέον συναναστρέφεται διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά έχει αποκοπεί και από τις δύο πλευρές της οικογένειάς της και δεν καταλαβαίνω την αιτία” είπε και πρόσθεσε:

“Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που την αναστάτωσαν και ένας από αυτούς είναι ότι πίστευε πως έδινα μεγαλύτερη σημασία στον αδελφό κα ιτην αδελφή της, στα ετεροθαλή αδέλφια της, αλλά ήθελε να σταματήσω να τους μιλώ και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Είμαστε σε ένα σημείο όπου, πιστεύω, και οι δύο θα έπρεπε να ωριμάσουμε, να μιλήσουμε, να τα βρούμε για χάρη των παιδιών και για εμάς. Αυτό είναι γελοίο, συνεχίζεται τέσσερα χρόνια, είναι τρελό” επεσήμανε.

 

Μιλώντας για τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, είπε “ανησυχώ πολύ γι’ αυτά τα παιδιά, θα ήθελα πολύ να δω τα εγγόνια μου και οι άνθρωποι μου πρότειναν να κάνω μήνυση να δω τα παιδιά αλλά νομίζω ότι αν το κάνω αυτό θα ήμουν υποκριτής, θα έκανα το ίδιο πράγμα που κάνουν η Μέγκαν και ο Χάρι. Δεν θέλω να εμπλέξω τα εγγόνια μου σ’ αυτήν την κατάσταση, θέλω να δω τα εγγόνια μου με φιλικούς γονείς σε φιλικό περιβάλλον. Δεν θέλω εχθρικούς γονείς και μετά να δω τα εγγόνια μου. Οπότε θα περιμένω μέχρι να βρεθεί τρόπος”.

Πάντως, ο Τόμας Μαρκλ υπογράμμισε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν τα πάντα για τα χρήματα. “Ο Χάρι εγκατέλειψε τη βασίλισσα, τη γιαγιά του, τη βασιλική οικογένεια, τους Βρετανούς και τον Στρατό, τους εγκατέλειψε όλους και τώρα το μόνο που κάνει είναι να καβαλά το ποδήλατο και να κάνει βόλτα στη γειτονιά όπου ζει. Δεν ξέρω, είναι μια ζωή και γι’ αυτόν, δεν βγάζει νόημα” είπε και συνέχισε.

“Τα λεφτά δεν είναι τα πάντα, αλλά το βιβλίο που γράφει δεν θα έπρεπε να έχει τίτλο “Finding Freedom”, αλλά “Finding Money”, καθώς μόνο γι’ αυτό νοιάζονται!” Το “Finding Freedom” είναι η βιογραφία του Χάρι και της Μέγκαν μετά το Megxit και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. Έγινε γνωστό ότι και ο Χάρι ετοιμάζει δικό του βιβλίο όπου θα μιλήσει για τις περιπέτειες, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής.

“Ο Χάρι βγάζει βιβλίο που δεν μπορεί παρά να είναι σκληρό και να προσβάλει τη γιαγιά του τη βασίλισσα. Είναι μια γελοία ιδέα. Και το κάνει για τα λεφτά, αυτό είναι το μόνο που κάνουν, όλα τα κάνουν για τα λεφτά. Αλλά το να κάνεις αυτό το πράγμα στη γιαγιά σου και βασίλισσα, που είναι 95 χρονών είναι ντροπή!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ