Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Τα σχέδια για τη βάπτιση της Λίλιμπετ – Τι λένε πηγές των Ανακτόρων

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα βαπτίσουν την κόρη τους Λίλιμπετ στη Βρετανία ή την Αμερική, ενώ πηγές των Ανακτόρων υποστήριξαν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν πιθανόν επιλέξει να τελέσουν το μυστήριο σε Επισκοπική Εκκλησία στην Καλιφόρνια.

Πηγές επιμένουν ότι πλέον είναι απίθανο να γίνει η βάπτιση της Λίλιμπετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ και γι’ αυτό οι Σάσεξ σκοπεύουν να τη βαπτίσουν στις ΗΠΑ.

Η Λίλιμπετ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στη Σάντα Μπάρμπαρα και ακόμη δεν έχει συναντήσει την προγιαγιά της, κάτι που εγείρει ερωτήματα για το αν η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ θα καταφέρει να δει από κοντά ποτέ το δισέγγονό της.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε δημοσιευθεί ότι ο Χάρι και η Μέγκαν σκόπευαν να βαπτίσουν την τεσσάρων μηνών σήμερα Λίλιμπετ Νταϊάνα στο Κάστρο Ουίνδσορ, παρουσία της βασίλισσας.

Ωστόσο, Χάρι και Μέγκαν ανέφεραν σήμερα ότι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το πού θα γίνει η βάπτιση, κάτι που σημαίνει ότι η Λίλιμπετ θα μπορούσε να καταχωρισθεί στην Εκκλησία της Αγγλίας, αν βαπτισθεί στη Βρετανία.

Εκπρόσωπος των Σάσεξ είπε στην Telegraph ότι τα σχέδια ακόμη οριστικοποιούνται και πως όσοι κάνουν λόγο για ειλημμένες αποφάσεις κάνουν απλώς εικασίες .

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ Άρτσι βασίλισσα

Αν το ζευγάρι αποφασίσει τελικά να παραμείνει στην Καλιφόρνια, εικάζεται ότι το μυστήριο θα γίνει στην Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ, που είναι μέλος της Αγγλικανικής Κοινότητας, την οποία διευθύνει ο επίσκοπος Μάικλ Κάρι, ο οποίος απηύθυνε ομιλία στον γάμο του ζευγαριού το 2018.

Η Μέγκαν αν και πήγαινε σε καθολικό σχολείο, όταν επρόκειτο να παντρευτεί τον Χάρι, βαπτίστηκε στην Εκκλησία της Αγγλίας. Ο αδελφός της Λίλιμπετ, Άρτσι, βαπτίστηκε υπό πρωτοφανή μυστικότητα στο Ουίνδσορ, το 2019, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Παρόντες ήταν μόνο 25 καλεσμένοι ενώ Χάρι και Μέγκαν έδωσαν στη δημοσιότητα μόλις δύο φωτογραφίες και ποτέ δεν δημοσιοποίησαν λεπτομέρειες από το μυστήριο, ούτε τα ονόματα των νονών.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ - βασίλισσα

Τον Αύγουστο, ο σχολιαστής επί των θεμάτων των Ανακτόρων είχε πει στην Express ότι το ζευγάρι, που έχει παραιτηθεί από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, μπορεί να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο πλέον όσον αφορά στην κόρη του Λίλιμπετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ