Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τι ζήτησαν από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέβαλαν ένα αίτημα στη βασίλισσα Ελισάβετ, που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην Αυλή, δεδομένων των συχνών επιθέσεων που εξαπολύει το ζευγάρι κατά της βασιλικής οικογένειας.

Με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους προκάλεσαν έντονο πονοκέφαλο στα ανώτατα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κατηγορώντας τα για ρατσισμό και εκφράζοντας παράπονα για  το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος σταμάτησε τη χρηματοδότησή τους.

Μήνες μετά,  ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να επιθυμούν  να συναντηθούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun, το ζευγάρι λέγεται ότι ζήτησε συνάντηση με τη βασίλισσα και ελπίζει να οργανώσει τη βάπτιση της κόρης του Λίλιμπετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ - βασίλισσα

Όπως έγραψε η Sun, το αίτημα αυτό των Σάσεξ εξέπληξε μέλη του προσωπικού των Ανακτόρων.

“Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν αυτήν την πρόταση αλλά αρκετοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν με το θράσος τους. Μπορεί πράγματι να θέλουν να δουν τη βασίλισσα αλλά είναι σοκαριστικό δεδομένου του γεγονότος ότι της προκάλεσαν τόσα προβλήματα αυτόν τον χρόνο” είπε η πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Το Παλάτι δεν απάντησε στο αίτημα του Χάρι και της Μέγκαν, αν και η πηγή πρόσθεσε ότι η βασίλισσα ακόμη συμπαθεί πολύ τον Χάρι και θα ήθελε πολύ να δει τη Λίλιμπετ και τον αδελφό της Άρτσι. Πάντως, οι αυλικοί έχουν εκπλαγεί από την κίνηση, ιδίως από την πλευρά της Μέγκαν, έπειτα απ’ όσα έχουν συμβεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ