Πρίγκιπας Χάρι: Στρέφει τα “πυρά” του κατά της Καμίλα

Ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να “καρφώσει” την Καμίλα στα απομνημονεύματά του. Παράλληλα σκοπεύει να ονομάσει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα της επιδερμίδας του γιου του, Άρτσι, επειδή οι εκδότης του θέλει ονόματα και λεπτομέρειες, ώστε το βιβλίο του Δούκα του Σάσεξ να αξίζει τα λεφτά του, υποστηρίζει ο πρώην μπάτλερ στο Παλάτι, Paul Burrell.

Ο πρώην υπάλληλος των Ανακτόρων είπε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της Καμίλα, από τη στιγμή που η Δούκισσα της Κορνουάλης έγινε σύζυγος του πατέρα του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της αείμνηστης μητέρας του.

Πρίγκιπας Χάρι - Κάρολος - Καμίλα

Ο Paul Burrell πρόσθεσε ότι ο 72χρονος πρίγκιπας Κάρολος θα εκνευριστεί πολύ αν ο γιος του παρουσιάσει μία “μαύρη” εικόνα για τη σύζυγό του. Το βιβλίο του Χάρι αναμένεται να εκδοθεί το 2022 ως μέρος μίας προσοδοφόρας συμφωνίας, που φθάνει τις 29 εκατ. λίρες, ενώ προβλέπονται τέσσερα βιβλία.

Μιλώντας στο περιοδικό Closer, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε: “Ο εκδοτικός οίκος, Penguin, αναμφίβολα θα θέλει η συμφωνία, που υπέγραψαν, να αξίζει τα λεφτά της. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν ασάφειες, αλλά ονόματα και λεπτομέρειες”.

Πρόσθεσε ότι ο  Χάρι, επίσης, θα μπορούσε να ονομάσει τον φερόμενο ρατσιστή μέσα στην οικογένεια, Ο ίδιος ο Paul σημείωσε ότι προσωπικά δεν πιστεύει ότι υπάρχει καθόλου ρατσισμός στη βασιλική οικογένεια, καθώς μία δεκαετία που εργαζόταν στο Παλάτι δεν βίωσε ούτε ένα ίχνος οποιουδήποτε ρατσισμού.

Χάρι - Ουίλιαμ - Καμίλα - Κάρολος

Ακόμη είπε ότι ο Χάρι  στο βιβλίο του, αναμφίβολα, θα εμβαθύνει στα συναισθήματά του μετά τον τραγικό της μητέρας του και τα επακόλουθα γεγονότα.

Ο Paul υποστήριξε ότι ο Χάρι θα επιτεθεί στην Καμίλα μετά τις αναφορές ότι εκείνη εμπλεκόταν στον γάμο των γονιών του και πως κάλυψε το κενό της ΝτΑϊάνα ως σύζγος του Κάρολου.

“Θεωρώ πως η Καμίλα θα τεθεί στο στόχαστρο, οπότε θα έλεγα ότι ενδεχομένως ο Χάρι να αποκαλύψει τα μυστικά της. Ήδη έχει πει πως απολαμβάνει τη σειρά του Netflix “The Crown”, που παρουσιάζει την Καμίλα ως τηην κακιά μητριά κατά ένα τρόπο. Ο Κάρολος θα εκνευριστεί πολύ αν το κάνει αυτό”.

Χάρι - Καμίλα

Λέγεται πως ο Χάρι δεν ενημέρωσε τον πατέρα του για τα σχέσιά του να γράψει ένα εκρηκτικό βιβλίο σχετικά με το Megxit, το οποίο γράφει εδώ και  ένα χρόνο. Ο Δούκας του Σάσεξ συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ σδυγγραφέα-φάντασμα J. R. Moehringer, σε μια σπάνια κίνηση από ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Φέρεται το προσχέδιο του βιβλίου, που προς στιγμήν είναι άτιτλο, να είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να παραδοθεί τον Οκτώβριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ