Βιβλίο 20 ετών έγινε best seller επειδή το διάβαζε μέλος των BTS

Ο αρχηγός των BTS, RM εκτόξευσε άθελά του ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια, στη λίστα των bestsellers στη Νότια Κορέα.

Το Κέντρο Βιβλίου Kyobo, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων της χώρας ανακοίνωσε ότι το βιβλίο στην κορεατική γλώσσα με τίτλο «Dying Young», βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας τέχνης σε πωλήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 10 Αυγούστου, ο αρχηγός των superstar της K-pop, RM εντοπίστηκε να διαβάζει το βιβλίο που έχει θέμα τις ζωές και τα έργα 12 Κορεατών καλλιτεχνών που πέθαναν νέοι.

Οι θαυμαστές των BTS προσπαθούσαν να αγοράσουν το «Dying Young» χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το βιβλίο δεν είχε εκδοθεί από το 2003.

Τελικά ζήτησαν από τον εκδοτικό οίκο του, Hyohyung Publishing, να επανεκτυπώσει το βιβλίο.

«Στην αρχή, δεν ήμασταν σίγουροι αν θα εκτυπώσουμε ξανά το βιβλίο. Αλλά επιλέξαμε να αποδεχτούμε το αίτημα των θαυμαστών των BTS» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Hyohyung, Song Hyun-geun σε νοτιοκορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Φαίνεται ότι πήραμε τη σωστή απόφαση επειδή το βιβλίο έγινε bestseller όχι μόνο στο Kyobo, αλλά και σε όλα τα άλλα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία. Είναι απίστευτο γιατί δεν έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση» σημείωσε.

Ο RM των BTS είναι γνωστός ως μανιώδης αναγνώστης και προηγουμένως είχε συστήσει βιβλία στους θαυμαστές του.

Στον κατάλογο των βιβλίων που έχει διαβάσει περιλαμβάνονται οι τίτλοι «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ, «Η Μεταμόρφωση» του Φραντς Κάφκα και «1984» του Τζορτζ Όργουελ. Επιπλέον, ο τραγουδιστής είναι γνωστό ότι έχει διαβάσει μυθιστορήματα και ποιήματα του Χαρούκι Μουρακάμι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ