Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας;

Εδώ και χρόνια οργιάζουν οι φήμες οτι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι γιος του πρίγκιπα Κάρολου, αλλά ο καρπός του έρωτα της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον αξιωματικό του βρετανικού στρατού Τζέιμς Χιούιτ.

Πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν ότι ο Δούκας του Σάσεξ είναι ολόιδιος ο εραστής της Νταϊάνα και μάλιστα παραπέμπουν σε φωτογραφικό υλικό με σκοπό να πείσουν για την αλήθεια των ισχυρισμών τους.

Πρίγκιπας Χάρι - Τζέιμς

Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του

Ωστόσο, η Δούκισσα του Γιορκ, συννυφάδα της Νταϊάνα, Σάρα Φέργκιουσον, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει μία και καλή στο ερώτημα: ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με μία πηγή, η Σάρα Φέργκιουσον επιθυμεί να σταματήσουν οι “ανόητες φήμες για την πατρότητα του Χάρι”.

Ο ίδιος ο Τζέιμς Χιούιτ είχε διαψεύσει τις φήμες ότι είναι πατέρας του Δούκα του Σάσεξ. Να θυμίσουμε ότι η θεωρία αυτή ξεκίνησε από την παραδοχή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον στρατιωτικό.

Πρίγκιπας Χάρι - Χιούιτ- Κάρολος

Οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση για πέντε χρόνια, από το 1986-1991. Ο Χιούιτ παρέδιδε μαθήματα ιππασίας στην πριγκίπισσα όσο υπηρετούσε ακόμη στο ιππικό των Ανακτόρων, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε δύο χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρι.

Η Νταϊάνα επιβεβαίωσε τη σχέση το 1995, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι φήμες για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Χάρι.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, η στενή φίλη της Νταϊάνα, η Φέργκι, κουράστηκε να ακούει τις φήμες και θέλει αυτές να σταματήσουν μια και καλή. “Την εξοργίζει να διαιωνίζεται αυτό το πράμα, κουράστηκε να ακούει τις φήμες”.

Πρίγκιπας Χάρι - Κάρολος

“Η Φέργκι ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που η Νταϊάνα εμπιστευόταν σε ευαίσθητα θέματα. Η Φέργκι ορκίστηκε να πάρει στον τάφο τα μυστικά της Νταϊάνα, αλλά ότι ο Χάρι  δεν είναι ο γιος του Κάρολου, απλώς δεν είναι ένα από αυτά τα μυστικά” πρόσθεσε η ίδια πηγή, σύμφωνα με την Daily Star.

“Είναι χρονολογικά αδύνατο για τον Χιούιτ να είναι ο πατέρας. Είναι όλα μια ανόητη θεωρία συνωμοσίας και η Φέργκι κουράστηκε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κάρολος είναι ο πατέρας του Χάρι”.

Και μπορεί οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας να επιμένουν ότι ο Χάρι μοιάζει στον Χιούιτ, ωστόσο αν ρίξει κάποιος μια ματιά στις φωτογραφίες του πρίγκιπα Φίλιππου στην ηλικία του Χάρι, θα δει την απίστευτη ομοιότητα του Δούκα του Σάσεξ με τον αείμνηστο παππού του.

πρίγκιπας Φίλιππος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ