Χαμένοι στον “πόλεμο” του Instagram o Χάρι και η Μέγκαν – Πώς τους νίκησαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ

Περισσότερους από 700.000 ακολούθους έχασαν από το Instagram ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που είδαν τη δημοφιλία τους να πέφτει κατακόρυφα μετά το Megxit. Το ζευγάρι πλήρωσε το τίμημα για τις επιθέσεις που εξαπολύει κατά καιρούς κατά της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, σε αντίθεση με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κέρδισαν ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Sun, από τους 10,1 εκατ. ακολούθους των Σάσεξ, το 66% φέρεται πως είναι άνθρωποι, ενώ περίπου τα 3 εκατομμύρια πιθανόν είναι bots που ακολουθούν μαζικά λογαριασμούς “ηχηρών” ονομάτων, όπως αναφέρεται στα στοιχεία των αναλυτών του Hypeauditor.

Τώρα ο  Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν 13 εκατ. ακολούθους. Επίσης, κερδισμένη είναι και η βασίλισσα που τον περασμένο χρόνο είδε αύξηση ακολούθων που φτάνει στα 1,3 εκατομμύρια. Η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Άντζελα Λέβιν είπε για τον Χάρι και τη Μέγκαν: “Λένε στους ανθρώπους να είναι συμπονετικοί αλλά αυτοί δεν δείχνουν καμία συμπόνοια στις ίδιες τους τις οικογένειες. Διαμαρτύρονται για την κλιματική αλλαγή και μας λένε να είμαστε “οικολόγοι”, αλλά μετακινούνται διαρκώς με ιδιωτικά τζετ. Οι άνθρωποι προφανώς δείχνουν ότι δεν τους αρέσει η συμπεριφορά τους και τους σβήνουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ