Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Xάος στα Ανάκτορα από τα σχέδιά τους για τη βάπτιση της Λίλιμπετ

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προκαλούν νέο χάος στα Ανάκτορα με τα σχέδιά τους για τη βάπτιση της κόρης τους. Η Λίλιμπετ, που γεννήθηκε τον Ιούλιο, παραμένει αβάπτιστη, ενώ τα σχέδια που φέρεται να έχουν οι γονείς της, Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι αναστατώνουν άλλη μια φορά τη βασιλική οικογένεια.

Πριν από μερικές ημέρες βρετανικά Μέσα δημοσίευαν πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αν και δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων με τα Ανάκτορα μετά την παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα και ιδίως μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου εξαπέλυσαν επίθεση κατά μελών της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται πως επιθυμούν μία βασιλική βάπτιση.

Και μπορεί να γεφυρώθηκε κάπως το χάσμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τον αδελφό του Ουίλιαμ, μετά την κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους τον Ιούλιο, ωστόσο το τραύμα στη σχέση τους δεν έχει ακόμη επουλωθεί, όπως λένε βασιλικές πηγές και ειδικοί επί των Ανακτόρων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Χάρι και η Μέγκαν είναι αποφασισμένοι να βαπτίσουν τη Λίλιμπετ ανάμεσα σε αγαπημένους. “Ο Χάρι είπε σε αρκετούς ανθρώπους ότι θέλουν να βαπτίσουν τη Λίλι στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπως ακριβώς ο αδελφός της” είχε πει πηγή στην Daily Mail τον Ιούλιο και επίσης είχε προσθέσει ότι το ζευγάρι δεν έχει πρόβλημα να περιμένει ώσπου να ετο επιτρέψουν οι συνθήκες.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ Άρτσι βασίλισσα

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν θα επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την επίσημη παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα πέρυσι.

Να σημειωθεί ότι η Μέγκαν και ο Χάρι βάπτισαν τον Άρτσι στο παρεκκλήσι του Κάστρου του Ουίνδσορ τον Ιούλιο του 2019, έξι μήνες πριν από τη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ. Τώρα εικάζεται ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Βρετανία για τη βάπτιση της Λίλι παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ.

‘Οπως έγραψε ο βασιλικός βιογράφος Ρόμπερτ Τζόνσον στη Mirror, σε άρθρο του τον Σεπτέμβριο, τώρα ακούγεται πως οι Σάσεξ πιέζουν για μία τελετή στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνδοσ. “Μοιάζουν να αγνοούν παντελώς το χάος που προκαλεί η συμπεριφορά τους στη βασίλισσα, τη μοναρχία και τη βασιλική οικογένεια” επεσήμανε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ