Χάρι-Μέγκαν: Αποκαλύψεις-σοκ από τη Δούκισσα – Κατηγόρησαν για ρατσισμό τα Ανάκτορα -Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ

Οριστικά, όπως φαίνεται κλείνουν την πόρτα πίσω τους ο Χάρι με τη Μέγκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους κάνοντας μια νέα αρχή στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια. Γιατί η συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν ένα διαρκές και συνεχόμενο κατηγορώ για τα Ανάκτορα και τη βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις να πέφτουν σαν γροθιά στο στομάχι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, δακρυσμένη, σόκαρε αποκαλύπτοντας ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις όταν ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι, λόγω πίεσης που προήλθε από τη βασιλική ζωή και την αντιμετώπιση που είχε από τα βρετανικά ταμπλόιντ. “Απλώς δεν ήθελα να ζήσω πια”, είπε η συναισθηματικά φορτισμένη Μέγκαν η οποία είπε ότι «δεν έβρισκε λύση», δεδομένου του καταιγισμού με αρνητικά δημοσιεύματα και αναφορές σε βάρος της. “Σηκωνόμουν τα βράδια, και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα αυτά είχαν πάρει τέτοια τροπή”. Περιέγραψε ότι μίλησε στη μητέρα και στους φίλους της, αναφερόμενη στο Παλάτι.

“Μου είπαν Μεγκ, δεν σε προστατεύουν”. Τότε κατάλαβα ότι όλα συνέβαιναν επειδή απλά ανέπνεα” δήλωσε. Στη συνέχεια η Όπρα την ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό στον εαυτό της και αν είχε αυτοκτονικές σκέψεις, με τη Μαρκλ να απαντά “ναι. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Φοβόμουν να το πω στον σύζυγό μου αλλά τελικά το είπα. Ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Ήταν μια ξεκάθαρη και πολύ πραγματική συνεχόμενη σκέψη. Θυμάμαι πώς με κράτησε στην αγκαλιά του ο Χάρι” συμπλήρωσε.

Η Μαρκλ είπε ότι πήγε σε ένα ανώτερο μέλος των Ανακτόρων για βοήθεια σε κάποιο σημείο, αλλά έλαβε μόνο απόρριψη.

Μία φορά, τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν έγκυος με τον γιο της, η Μαρκλ είπε ότι πήγε σε μια εκδήλωση στο Royal Albert Hall, παρά τις συμβουλές του Χάρι να μην πάει, επειδή φοβόταν τι θα έκανε αν έμενε μόνη της. “Είχα μόλις αυτή τη συνομιλία με τον Χάρι εκείνο το πρωί. Έπρεπε να πάμε σε αυτήν την εκδήλωση και τον θυμάμαι να λέει, “δεν με πειράζει να μην έρθεις” και αμέσως του είπα “Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου” “.

Όπως ανέφερε έκλαιγε ενώ καθόταν στις βασιλικές θέσεις, ποζάροντας στις φωτογραφίες με ένα χαμόγελο μόλις άναψαν τα φώτα.

“Αν κάνετε μεγέθυνση, μπορείτε να δείτε πόσο σφιχτά κρατά το χέρι μου. Μπορείτε να δείτε τα λευκά των αρθρώσεων μας, γιατί χαμογελάμε και κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά και οι δύο προσπαθούμε απλώς να το “κρατηθούμε”” τόνισε.

“Κάθε φορά που εκείνα τα φώτα χαμήλωναν, έκλαιγα απλώς και έπιανε το χέρι μου” συμπλήρωσε.

Την επόμενη μέρα, η 39χρονη είπε ότι πήγε σε ένα ανώτερο μέλος των Ανακτόρων για βοήθεια και τη δυνατότητα αναζήτησης επαγγελματικής φροντίδας, αλλά απορρίφθηκε επειδή “δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό”.

Ακολούθησε επόμενη αποκάλυψη για τον ρατσισμό που δέχτηκε από τα Ανάκτορα για το ενδεχόμενο χρώμα της επιδερμίδας του γιου που θα έφερνε στη ζωή. Όπως είπε μέλη της βασιλικής οικογένειας συζήτησαν με τον πρίγκιπα Χάρι πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του γιου τους.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εξέφρασε και τον πόνο της επειδή οι αρμόδιοι αρνήθηκαν στον γιο της τον τίτλο του πρίγκιπα και κατηγόρησε τα Ανάκτορα ότι δεν τους προσέφεραν ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο.

Οι κατηγορίες περί ρατσισμού

Η Μέγκαν αρνήθηκε να κατονομάσει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν αυτό που σχολίασε το ενδεχόμενο χρώμα δέρματος του γιου της, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν βλαπτικό για το άτομο στην οικογένεια του συζύγου της που τον ανέθρεψε. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στη Γουίνφρεϊ ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν ανήσυχο πως αν ο Άρτσι ήταν “πολύ καστανός”, θα ήταν πρόβλημα. “Αυτό μου το μετέφερε ο Χάρι, αυτές τις συζητήσεις που είχε με την οικογένειά του” επεσήμανε. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικό θα ήταν για την ίδια ο γιος της να έχει τίτλο πρίγκιπα, εκείνη είπε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα μεγαλεία των επίσημων τίτλων: “Αλλά ήταν η ιδέα του γεγονότος ότι ο γιος μας δεν ήταν ασφαλής, και επίσης η ιδέα του πρώτου έγχρωμου μέλους της οικογένειας που δεν θα λάμβανε τίτλο όπως τα άλλα εγγόνια”.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που εμφανίστηκε στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, περιέγραψε τη συζήτηση ως “παράξενη” λέγοντας ότι τον σόκαρε. Αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα: “Είναι η συζήτηση που δεν θα μοιραστώ ποτέ”.

Ωστόσο, αυτό που επισημάνθηκε είναι η αντίφαση στις δηλώσεις του ζεύγους καθώς η Μέγκαν αποκαλύπτοντας τη ρατσιστική συζήτηση, είπε “ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μωρού όταν θα γεννιόταν” εκφράστηκαν τους μήνες “όταν ήμουν έγκυος με τον Άρτσι”. Αργότερα όμως ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι η συζήτηση αυτή όπου φαίνεται ότι διατυπώθηκε το ρατσιστικό σχόλιο έγινε πριν ακόμη από τον γάμο του με τη Μέγκαν, τον Μάιο του 2018.

Όταν ο Χάρι ρωτήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη συζήτηση αυτή, αρνήθηκε λέγοντας: “Δεν αισθάνομαι άνετα να το μοιραστώ αυτό. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή, όταν η Μέγκαν δεν θα είχε ασφάλεια, όταν τα μέλη της οικογένειάς μου πρότειναν να συνεχίσει με την υποκριτική, επειδή δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα να πληρώσουν για εκείνη και όλα αυτά τα πράγματα”.

Οι δηλώσεις περί μέλους της βασιλικής οικογένειας που εξέφρασε ρατσιστικές απόψεις για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι ήταν φυσικό να προκαλέσουν πολλές εικασίες για την ταυτότητα αυτού με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Δούκα του Εδιμβούργου πρίγκιπα Φίλιππο.

Σήμερα Δευτέρα, όμως, χρειάστηκε η παρέμβαση της Όπρα Γουίνφρεϊ η οποία διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται ούτε για τη βασίλισσα ούτε για τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς της το εκμυστηρεύτηκε ο πρίγκιπας στα παρασκήνια της συνέντευξης ότι οι παππούδες του δεν είπαν κάτι τέτοιο.

Γιατί ο Άρτσι δεν είναι πρίγκιπας

Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός ότι ο Άρτσι δεν έχει τίτλο πρίγκιπα, αφορά τη σειρά γέννησης και τον τίτλο του πατέρα του αλλά και του παππού του πρίγκιπα Κάρολου. Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα έχει τίτλο.

Σύμφωνα με εντολή που εξέδωσε το 1917 ο παππούς της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιάς Γεώργιος ο Ε’, καθιέρωνε ότι μόνο τίτλο πρίγκιπα ή πριγκίπισσας μπορεί να πάρει όποιος είναι σε άμεση σειρά διαδοχής και να αποκαλείται Αυτού ή Αυτής Υψηλότητα (HRH). Σύμφωνα με την εντολή: “…τα εγγόνια των γιων όποιου μονάρχη με άμεση σειρά στη διαδοχή (εκτός από τον μεγαλύτερο γιο του μεγαλύτερου γιου του πρίγκιπα της Ουαλίας) θα έχουν και θα απολαμβάνουν σε κάθε περίπτωση το στιλ και τον τίτλο που απολαμβάνουν τα παιδιά των Δουκών αυτών των βασιλείων”, κάτι που σημαίνει ότι μόνο ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ ο πρίγκιπας Τζορτζ μπορεί να αποκαλείται πρίγκιπας. Η βασίλισσα παρενέβη το 2013 και εξέδωσε ορθή επανάληψη στην εντολή του παππού της με την οποία τίτλο αποκτούν όλα τα παιδιά του μέλλοντα βασιλιά πρίγκιπα Ουίλιαμ και αδέλφια του Τζορτζ. Σύμφωνα με τις εντολές του Γεωργίου Ε’ ο Άρτσι θα πάρει τίτλο πρίγκιπα μόνο αν ο παππούς του Κάρολος στεφθεί βασιλιάς. Οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου, αδελφού του Κάρολου, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη έχουν τίτλους γιατί η γιαγιά τους είναι βασίλισσα. Λέγεται ότι τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι θα περίμεναν από τη βασίλισσα να κάνει νέα παρέμβαση και για χάρη των δικών τους παιδιών ώστε να πάρουν τίτλο και να έχουν ασφάλεια και προστασία από τα Ανάκτορα.

Μέγκαν: Η Κέιτ με έκανε να κλάψω πριν από τον γάμο και όχι το αντίθετο – Την έχω συγχωρέσει

Η Κέιτ Μίντλετον δεν ξέφυγε από την κριτική της Μέγκαν. Μάλιστα, η 39χρονη Δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για το δημοσίευμα που έκανε λόγο για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον και ότι την έκανε να κλάψει με αφορμή το φόρεμα της μικρής Σάρλοτ, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο. Η πραγματικότητα σύμφωνα με την πρώην ηθοποιό είναι εντελώς διαφορετική και δεν ήταν η Κέιτ αυτή που ξέσπασε σε κλάματα, αλλά η ίδια.

“Το αντίστροφο συνέβη. Όλοι στο Παλάτι ήξεραν ότι δεν ήταν αλήθεια” τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν είχε αρνηθεί τις αναφορές για ρήξη στις σχέσεις της με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ. “Αυτό που ήταν σοκαριστικό ήταν ότι το αντίστροφο αυτού που πραγματικά συνέβη θα αναφερόταν στις βρετανικές ταμπλόιντ έξι ή επτά μήνες αργότερα”.

Αναφερόμενη επίσης στη συννυφάδα της, η Μέγκαν είπε ότι κι εκείνη δέχτηκε κακόβουλα σχόλια αλλά το χειρότερο που είχε ακούσει ήταν το “waity Katie” επειδή περίμενε να την παντρευτεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. “Άλλο η αγένεια και άλλο ο ρατσισμός” είπε η Δούκισσα του Σάσεξ.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν – Οι ανέκδοτες φωτογραφίες με τον Άρτσι

Ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού. Ο Άρτσι σε λίγους μήνες θα γίνει ο μεγάλος αδελφός και αυτή τη φορά το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι. “Το να αποκτήσουμε ένα αγόρι και μετά ένα κοριτσάκι, τι άλλο να ζητήσουμε;” ανέφερε ο Χάρι. Όπως είπαν δεν θα κάνουν άλλα παιδιά, από ό,τι φαίνεται τα δύο παιδιά είναι αρκετά για το ζευγάρι. “Δύο είναι αρκετά” υπογράμμισε ο Χάρι. Επίσης περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι πρόκειται να αποκτήσει κόρη. “Ευγνώμων! Το να αποκτάς ένα παιδί, αγόρι ή κορίτσι, είναι φανταστικό. Αλλά το να έχεις ένα αγόρι και έπειτα ένα κορίτσι… τώρα έχουμε την οικογένειά μας και θα είμαστε οι τέσσερις μας”. Φυσικά η ανακοίνωση του φύλου “αναστάτωσε” τα γραφεία στοιχημάτων που επιμένουν ότι το ζευγάρι θα ονομάσει το κοριτσάκι “Νταϊάνα” τιμώντας την αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα για χάρη της εκπομπής μερικές φωτογραφίες του Άρτσι που δεν είχαμε δει έως τώρα. Ο μικρός απολαμβάνει τον περίπατο στην παραλία με τη μητέρα και τον σκύλο τους.

Χάρι: Τι τον οδήγησαν εκτός Μεγάλης Βρετανίας

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι ο ρατσισμός αλλά και το γεγονός ότι η βασίλισσα γιαγιά του ήταν πολύ απασχολημένη για να τον συναντήσει ήταν οι αιτίες που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Δούκας του Σάσεξ κατηγόρησε τη βασίλισσα ότι τον σνόμπαρε. Ο Χάρι είπε ότι όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παραιτείται η βασίλισσα τον είχε καλέσει στο Σάντρινγκχαμ έστω κι ένα βράδυ να μιλήσουν. Όταν προσγειώθηκε στη Βρετανία τον κάλεσε βασιλικός βοηθός και του είπε ότι η βασίλισσα έχει πολυάσχολο πρόγραμμα και δεν είχε χρόνο να τον δει. Μετά κάλεσε τη γιαγιά του και εκείνη του είπε ότι είχε κάτι στο πρόγραμμά της και δεν γνώριζε ότι το είχε.

Παράλληλα, ο Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του ότι του έκοψε τη χρηματοδότηση μόλις ανακοίνωσε το Megxit και δεν απαντούσε στις κλήσεις του και έτσι δέχθηκε συνεργασίες για να μπορέσει να πληρώσει την ασφάλεια της οικογένειάς του. Είπε ότι υπάρχει χάσμα στη σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να επουλώσει τα τραύματα και τόνισε ότι και ο πατέρας του και ο αδελφός του είναι παγιδευμένοι στο σύστημα όπως ήταν και εκείνος αλλά δεν το είχε καταλάβει ώσπου γνώρισε τη Μέγκαν. Ο Χάρι πυροδότησε και πάλι τον “πόλεμο” με τα βρετανικά Μέσα λέγοντας ότι ο ρατσισμός ήταν κατά μεγάλο μέρος αιτία που αυτός και η Μέγκαν αποφάσισαν να φύγουν από τη Βρετανία καθώς ο Τύπος είναι “προκατειλημμένος, ειδικά τα ταμπλόιντ”.

“Βόμβα” Μέγκαν: Παντρευτήκαμε στα κρυφά τρεις μέρες πριν

Η Μέγκαν αποκάλυψε ενώ βρισκόταν στο κοτέτσι με τον Χάρι και την Όπρα ότι παντρεύτηκαν στα κρυφά στην αυλή του σπιτιού τους γιατί ο μεγάλος γάμος ήταν για τον κόσμο ενώ αυτοί ήθελαν μια απλή τελετή. Ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι που επικαλέστηκε η Μέγκαν το διέψευσε λέγοντας ότι για να γίνει αυτό χρειάζονται τουλάχιστον δύο μάρτυρες και να τελεστεί από μέλος του κλήρου σε εκκλησία ή σε τοποθεσία όπου υπάρχει άδεια.

Πώς σχολίασε ο Βρετανός πρωθυπουργός τη συνέντευξη

Πολύ μεγάλο σεβασμό είπε ο Μπόρις Τζόνσον ότι τρέφει για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει άμεσα τις κατηγορίες περί ρατσισμού που διατύπωσε η Μέγκαν Μαρκλ σε βάρος της βασιλικής οικογένειας. “Ένιωθα πάντα τον υψηλότερο σεβασμό για τη βασίλισσα και τον ενωτικό ρόλο που διαδραματίζει στη χώρα μας και σε όλη την Κοινοπολιτεία”, απάντησε και πρόσθεσε: “Όσο για τα υπόλοιπα, όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, δεν σχολιάζω εδώ και καιρό ζητήματα της βασιλικής οικογένειας και δεν σκοπεύω να το αλλάξω αυτό σήμερα”.

Η αντίδραση των Ανακτόρων

Η βασίλισσα δεν πρόκειται να δει τη συνέντευξη όπως έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα, ενώ Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας η Κέιτ Μίντλετον συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά της ως Δούκισσα του Κέμπριτζ. Αργότερα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση όπως και η Καμίλα, σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, δείχνοντας σκυθρωπές μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε η Μέγκαν και ο Χάρι κατά των συζύγων τους. Άλλωστε, όπως είπε η Μέγκαν την Κέιτ την έχει συγχωρέσει.

“Πυρά” της Μέγκαν και κατά του πατέρα της

Σε υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα από την εμπρηστική συνέντευξη όπου το ζευγάρι άνοιξε κυριολεκτικά πόλεμο με τα Ανάκτορα με όλες τις κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν τόνισε ότι το βρίσκει δύσκολο να συμφιλιωθεί με τον Τόμας Μαρκλ, που επέμενε ότι δεν είχε μιλήσει στα Μέσα. “Κοιτάζω τον Άρτσι και σκέφτομαι αυτό το παιδί, και εγώ δεν μπορώ καν να φανταστώ να κάνω κάτι σκόπιμα να πληγώσω το παιδί μου” είπε η Μέγκαν ενώ συγκρίνοντας τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, την επαίνεσε που παραμένει αξιοπρεπής και σιωπηλή εδώ και τέσσερα χρόνια. Στο βίντεο η Μέγκαν κρατά αποστάσεις από την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα, η οποία κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση τους. Η Δούκισσα τόνισε: “Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να τα πει όλα όταν δεν με ξέρει” και σημείωσε ότι μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Σαμάνθα άλλαξε το επώνυμό της ξανά σε Μαρκλ αφού η Μέγκαν άρχισε σχέση με τον Χάρι.

Σημειώνεται ότι ο Τόμας Μαρκλ αναμενόταν να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό στον λαμπερό πριγκιπικό γάμο τον Μάιο του 2018, αλλά ακύρωσε το ταξίδι του λόγω προβλημάτων υγείας. Μάλιστα, ενεπλάκη σε διαμάχη με την κόρη του επειδή μίλησε στον Τύπο.

“Ένιωσες ότι ήταν προδοσία όταν ανακάλυψες ότι ο πατέρας σου συνεργαζόταν με τις ταμπλόιντ εφημερίδες;” τη ρώτησε η θρυλική παρουσιάστρια του CBS. Η Μέγκαν είπε ότι ο πατέρας της την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε μιλήσει “με τίποτα” στον Τύπο. “Αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “προδοσία” είναι επειδή όταν τον ρώτησα, όταν μας είπαν οι υπεύθυνοι των επικοινωνιών μας ότι υπήρχε μία ιστορία που θα έβγαινε σύντομα, την οποία στο μεταξύ τα ταμπλόιντ την ήξεραν σχεδόν έναν μήνα και αποφάσισαν να την κρατήσουν ως την Κυριακή πριν από τον γάμο μας επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν δράμα, κάτι που είναι πολύ βασικό σημείο, δεν μεταδίδουν τα νέα, δημιουργούν τα νέα. Καλέσαμε τον πατέρα μου και τον ρώτησα και είπε όχι, με τίποτα. Και του είπα, “ξέρεις, ο θεσμός δεν έχει παρέμβει για τίποτα για εμάς, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν και να σκοτώσουν την ιστορία. Αλλά αν το κάνουν αυτό μία φορά, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας κάποια στιγμή”. Και του είπα “δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας μια μέρα” και “θέλω να μου πει, αν μου πεις την αλήθεια μπορούμε”. Και δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Και αυτό για εμένα είχε μεγάλη επίδραση, ιδίως τώρα ως μητέρα”. Η Μέγκαν συνέχισε: “Και εγώ επίσης του είπα, ας το σταματήσουμε, αν χρησιμοποιήσουμε αυτό για να σε προαστατεύσουμε, δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικά μας παιδιά, μιλώ για τα εγγόνια σου. Κοιτάζω τον Άρτσι, σκέφτομαι αυτό το παιδί και δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι θα μπορούσα σκόπιμα να του προκαλέσω πόνο. Δεν το φαντάζομαι καν. Είναι τόσο σκληρό να συμφιλιωθώ με αυτό”.

Η Μέγκαν επίσης σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι η αδελφή της Σαμάνθα εκδίδει βιβλίο για εκείνη “δεν τη γνωρίζει” και “ποτέ δεν ήμασταν κοντά”.

Η αυτοβιογραφία της Σαμάνθα ασχολείται λεπτομερώς με την παιδική τους ηλικία, αλλά η Δούκισσα λέει: “Δεν αισθάνονται άνετα να μιλώ για ανθρώπους που στην ουσία δεν γνωρίζω. Αλλά μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι που όλοι όσοι μεγάλωσαν γύρω μου με ξέρουν” και πρόσθεσε ότι ευχόταν να έχει αδέλφια και χαίρεται που ο Άρτσι θα έχει μία μικρότερη αδελφή. Σημείωσε ακόμη ότι είδε τη Σαμάνθα πριν από είκοσι χρόνια και τόνισε: “Άλλαξε το επώνυμό της σε Μαρκλ ξανά… μόνο όταν άρχισα να βγαίνω με τον Χάρι. Αυτό λέει πολλά”.

Λευκός Οίκος: Πώς αντέδρασε στη συνέντευξη των Σάσεξ

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι εξήρε το κουράγιο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι που μίλησαν για τη μάχη με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισαν και εξιστόρησαν την προσωπική τους ιστορία. “Αυτό χρειάζεται κουράγιο” είπε η Ψάκι ερωτώμενη αν ο πρόεδρος είχε κάτι να πει για τη συνέντευξη προσθέτοντας “αυτό είναι σίγουρα κάτι που πιστεύει ο πρόεδρος”. ΕΠίσης, η Ψάκι τόνισε ότι είναι ιδιώτες πολίτες. “Δεν θα παρέχουμε περαιτέρω σχολιασμό από εδώ εκ μέρος του προέδρου ή άλλων δεδομένου ότι αυτοί είναι ιδιώτες πολίτες, που μοιράζονται τη δική τους ιστορία και τη δική τους μάχη. Και επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι έχουμε μία ισχυρή και συμπαγή σχέση με τον βρετανικό λαό και μία ιδιαίτερη συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση σε σειρά θεμάτων και αυτό θα συνεχιστεί” .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ