Το πορτρέτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2018 με τον Χάρι και την Μέγκαν ήταν ο «απόλυτος εφιάλτης» — Αυτός είναι ο λόγος

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του την Τρίτη, αναμνήσεις από τους προηγούμενους εορτασμούς του έρχονται στο φως. Το 2018, ο μονάρχης τίμησε τα 70 του έτη με μια σειρά επίσημων πορτρέτων με την οικογένειά του.

Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα τράβηξαν μερικές φωτογραφίες στους κήπους του Clarence House μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ εκείνη την εποχή.

Ωστόσο, στο βιογραφικό βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand «Finding Freedom: Harry and Meghan», οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι η οργάνωση της φωτογράφισης ήταν ένας «απόλυτος εφιάλτης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse)

Ο Ουίλιαμ, 41 ετών, και ο Χάρι, 39 ετών, δεν προσπάθησαν σκληρά για να εξασφαλίσουν ότι τα στιγμιότυπα θα ήταν τέλεια και χωρίς εντάσεις. Σύμφωνα με το βιβλίο, τα αποξενωμένα αδέλφια «μπορούν να είναι ζεστά και απόμακρα με τον πατέρα τους».

«Ούτε ο Ουίλιαμ ούτε ο Χάρι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να γίνουν διαθέσιμοι» περιγράφουν οι συγγραφείς.

Στη φωτογραφία, τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ — ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ — κάθισαν σε ένα παγκάκι δίπλα στον Κάρολο και την Καμίλα, ενώ η Κέιτ κρατούσε πίσω τον Πρίγκιπα Λούις που ήταν μωρό τότε. Ο Χάρι και η Μέγκαν, που δεν είχαν γίνει ακόμη γονείς, στάθηκαν δίπλα στον Ουίλιαμ και την Κέιτ από πίσω.

Μόνο χρόνια αργότερα θα αποκαλυπτόταν στα απομνημονεύματα του Χάρι, “Spare”, ότι οι Fab 4 παρά τις έξωθεν μαρτυρίες και τις κοινές εμφανίσεις εκείνη την εποχή ήταν ήδη σε κόντρα. Σε ένα απόσπασμα, ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ και η Μέγκαν είχαν μια αντιπαράθεση όταν η πρώην ηθοποιός αναφέρθηκε στον «baby εγκέφαλο της Κέιτ λόγω των ορμονών της» μετά τη γέννηση του Λούις.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ, εν τω μεταξύ, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες για το αφιέρωμα των 75ων γενεθλίων του πατέρα του την Τρίτη — με πολλούς επικριτές να τον σχολιάζουν αρνητικά επειδή απέκλεισε τον Χάρι.

Τα δύο αδέλφια τσακώνονται τα τελευταία χρόνια, με την Μαρκλ, 42 ετών, και τον Χάρι να μετακομίζουν στην Καλιφόρνια το 2020 και να παραιτούνται από τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ