Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η κατσάδα στον Πρίγκιπα Τζορτζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2023

Η κατσάδα αφορά τόσο τους… πρίγκιπες όσο και τους απλούς θνητούς. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φάνηκε να μιλάει αυστηρά στον γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι το Σάββατο (14/10).

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six, ο πρίγκιπας της Ουαλίας κούνησε το δάχτυλό του στο πρόσωπο του 10χρονου γιου του ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα μεταξύ της Ουαλίας και της Αργεντινής στο Stade de Marseille της Γαλλίας.

Δεν είναι σαφές τι μπορεί να έκανε ο 10χρονος για να άξιζε μια επίπληξη, αλλά ο Ουίλιαμ του κράτησε μούτρα σε όλο το παιχνίδι. Βέβαια, η διάθεσή του μπορεί να επηρεάστηκε και από την ήττα της Ουαλίας από την ομάδα της Νότιας Αμερικής.

Οι εκπρόσωποι του Παλατιού δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Page Six για σχόλιο σχετικά με το πλαίσιο της συνομιλίας του με το παιδί του.

Ο 41χρονος πρίγκιπας – που ταίριαξε ενδυματολογικά με τον γιο του με ναυτικά κοστούμια και κόκκινες γραβάτες – ταξίδεψε στη Γαλλία για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες για να στηρίξει την ομάδα της Ουαλίας.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία φέρεται να βρίσκεται και αυτή στη Γαλλία, δεν ήταν στον αγώνα δεδομένου ότι υποστηρίζει την Αγγλία ως προστάτη της Ράγκμπι Ποδοσφαιρικής Ένωσης και της Ράγκμπι Φούτμπολ Λιγκ – μια θέση που της έδωσε η αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας, επίσης 41 ετών, δόθηκε ο τίτλος αφού ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και μετακόμισε στο Montecito της Καλιφόρνια, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά εκτός από τον Τζορτζ: την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών. Ο νεότερος βασιλιάς – όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του – έχει πιαστεί στο παρελθόν να δέχεται επίπληξη δημοσίως για κακή συμπεριφορά σε εκδηλώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ