Το μωρό της φωτογραφίας είναι γνωστή τραγουδίστρια

Ένα από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά για να έχει κάποιος είναι αναμφίβολα οι φωτογραφίες. Οι παιδικές μας φωτογραφίες μας γυρίζουν πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μας και είναι μια γλυκιά υπενθύμιση του πώς υπήρξαμε κάποτε.

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται σε ηλικία μόλις επτά μηνών στην φωτογραφία, εξελίχθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της, με τα τραγούδια της να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Συγκεκριμένα το γλυκύτατο μωρό της φωτογραφίας είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1987. Το κοινό την γνώρισε το 2007 ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique. Το 2009 το συγκρότημα διαλύθηκε και από τότε η Ελένη Φουρέιρα ακολούθησε σόλο καριέρα. Η τραγουδίστρια αγαπήθηκε από το κοινό το οποίο αγκαλιάζει κάθε νέο της τραγούδι, δίνοντάς του εκατομμύρια προβολές. 

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego», με το οποίο και κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση του μουσικού διαγωνισμού και να λάβει διεθνή αναγνώριση.

Από το 2017 διατηρεί σχέση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Στις 7 Φεβρουαρίου του 2023 το ζευγάρι υποδέχθηκε τον γιο του.

Ελένη Φουρέιρα
Πηγή: Instagram/foureira
Ελένη Φουρέιρα
Πηγή: Instagram/foureira

Την φωτογραφία που την απεικονίζει σε ηλικία μόλις επτά μηνών την είχε δημοσιεύσει η ίδια η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram προφίλ της, την 1η Οκτωβρίου του 2014.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Η φωτογραφία ήταν αρκετά χαλασμένη, προσπάθησα να την φτιάξω όσο πιο πολύ μπορούσα για να φαίνεται καθαρή κ να την μοιραστώ μαζί σας… 7μηνών…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ