Γιάννης Στάνκογλου: Ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Γιάννης Στάνκογλου στην ζωή του, μετά το διαζύγιό του. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως έχει χωρίσει εδώ και 3,5 χρόνια, σε συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι.

Σήμερα (4/12) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύφθηκε πως ο Γιάννης Στάνκογλου έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή; Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε ότι: «Έχει κάνει το επόμενο βήμα, άλλωστε έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ