Σασμός: Μία επίσκεψη θα φέρει την Αργυρώ αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ξαφνιάζει

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός». Μία επίσκεψη θα φέρει την Αργυρώ αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ξαφνιάζει. Όσα θα δούμε απόψε, στις 21:00, στον Alpha.

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Η Στέλλα λέει στον Αστέρη τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, η αντίδραση του όμως της προκαλεί εντύπωση.

Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει, και θα ταρακουνήσει τον κόσμο της συθέμελα. Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το θείο δώρο που έχουν λάβει. Ο Αντώνης διακόπτει τη χαρούμενη στιγμή για να τους ενημερώσει για κάποια σοβαρά θέματα.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε τα trailer

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ