Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας που απεικονίζεται σε νηπιακή ηλικία στην παραλία, να φορά τα μπρατσάκια του και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, μπήκε στον χώρο του τραγουδιού από τα εφηβικά του χρόνια, ενώ πλέον ασχολείται και με την υποκριτική.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Βαγγέλης Κακουριώτης
Πηγή: Instagram/vangelis_m_kakouriotis

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στην παιδική του ηλικία!

Βαγγέλης Κακουριώτης
Πηγή: Instagram/vangelis_m_kakouriotis

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1996 στην Αθήνα. Το πλήρες όνομά του Βαγγέλης Μύρωνας Κακουριώτης και κατάγεται από το Ναύπλιο.

Έγινε ευρέως γνωστός το 2013 σε ηλικία 17 ετών όταν έγινε μέλος του συγκροτήματος “Boys and Noise”. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελούνταν από τους Βαγγέλη Κακουριώτη, Άρη Μακρή και Jimmy Gian, αγαπήθηκε κυρίως από το νεανικό κοινό, με τα τραγούδια που κυκλοφορούσαν να γίνονται αμέσως επιτυχίες.

Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2016, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη να ξεκινάει solo καριέρα.

«Όταν ξεκινήσαμε με τους “Boys and Noise”, έρχονταν στο σχολείο να με δουν παιδιά που δεν γνώριζα. Με περίμεναν να σχολάσω για να φύγουμε όλοι μαζί. Με πολλούς γνωριστήκαμε καλύτερα και ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν μαθητής λυκείου όταν ξεκίνησα στο συγκρότημα και πιέστηκα κάποιες στιγμές για να συνδυάσω όλες μου τις υποχρεώσεις. Έπεσα στα βαθιά από μικρός, αλλά δεν το μετάνιωσα. Δεν είχα κάποιο ροκ όνειρο να ζήσω στα άκρα, δεν μου αρέσουν ούτε με παραμυθιάζουν οι εξτρίμ καταστάσεις. Νομίζω πως υπήρξα καλός μαθητής και επίσης καλός… συμμαθητής. Μπορεί να μη δέχτηκα bullying στο σχολείο, αλλά έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και το έχω σταματήσει. Έμπαινα μπροστά αν αντιλαμβανόμουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα αντιδρούσα ακόμα κι αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα το ανεχόμουν από φόβο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο People.

Επίσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε πει: «Ήρθε πολύ ξαφνικά και για εμένα και για τους συμμαθητές μου αλλά ειλικρινά, αν δεν είχα τους γονείς μου δεν ξέρω πώς θα μου ερχόντουσαν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό σε έναν νέο άνθρωπο η υποστήριξη. Με τα παιδιά από το συγκρότημα έχουμε να μιλήσουμε από τότε που διαλυθήκαμε. Εγώ όμως βλέπω κάποια πράγματα που κάνουν και πιστεύω κι εκείνοι το ίδιο».

Όταν ρωτήθηκε στην ίδια συνέντευξη για το αν είχε στιγμές έπαρσης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης απάντησε: «Μερικές φορές στην αρχή, έπιανα τον εαυτό μου να νιώθω ουάου, αλλά όχι με την έννοια του ψώνιου, με την καλή έννοια, ότι υπάρχει μία επιβράβευση γύρω από αυτό που κάνω».

Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνέχισε την καριέρα του στον χώρο της μουσικής, ενώ το φανατικό κοινό του συνέχιζε να αγκαλιάζει τα τραγούδια που κυκλοφορούσε.  Μεταξύ των τραγουδιών του είναι τα: «Γυρίζω σελίδα», «Να μ’ αγαπάς», «Heart of Summer» και «Χρυσό Φιλί». 

Μάλιστα, στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε εξομολογηθεί ότι το «Να μ’ αγαπάς», το είχε γράψει για κοπέλα του. Συγκεκριμένα είχε εξηγήσει: «Έχω γράψει τραγούδι για κοπέλα μου και το ξέρει. Το  «Να μ’ αγαπάς». Θα μπορούσα να κάνω σχέση με θαυμάστρια, δεν έχει τύχει. Θέλω η γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση και να δείχνει αυτό που αισθάνεται, να μη φοβάται. Γιατί έτσι είμαι κι εγώ. Θέλω να κάνω οικογένεια και αγοράκι θέλω να κάνω και κοριτσάκι».

Το ντεμπούτο του στην υποκριτική, το έκανε το 2019 στο μιούζικαλ «Hairspray». Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός έγινε το 2022, συμμετέχοντας στην δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Φέτος συμμετέχει στην επίσης δραματική σειρά του Mega «Famagusta». 

«Μετά τη «Γη της Ελιάς» και το αποτύπωμα που άφησε ο ρόλος του Κίμωνα, όπως επίσης και ικανοποίηση που νιώσαμε όλοι μας, μέσα από την ομαδική συνεργασία, μας οδήγησε να συνεχίσουμε σε κάτι καινούριο, το συζητήσαμε με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου και προέκυψε ο ρόλος του Τεύκρου», εξήγησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Tv24.

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 25 Αυγούστου του 2020. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Εδώ… παραλία… αραχτός». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ