Θανάσης Ευθυμιάδης: Πρέπει να απαγορευτούν ταινίες όπως «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»

Για τις δυσάρεστες αναμνήσεις από τα μαθητικά του χρόνια, όταν ο δάσκαλος του δημοτικού τον χτυπούσε μίλησε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κάποτε είχα 5 αυτοκίνητα και 5 μηχανές, τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια»

Ο ηθοποιός τόνισε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα παλαιότερων δεκαετιών άφησε πολλά τραύματα στα παιδιά ενώ υποστήριξε ότι ταινίες όπως «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» δεν θα έπρεπε να προβάλλονται για να μην αναπαράγονται τα λάθος πρότυπα.

«Όταν ήμουν νεότερος άκουγα συνέχεια να με ρωτάνε «τρελός είσαι;». Οτιδήποτε ακραίο έκανα, αυτό μου έλεγαν, είτε έκανα σούζες με τη μηχανή, είτε βουτιές από τα βράχια. Εγώ όμως δεν ένιωθα έτσι, ένιωθα ότι έκανα αυτό που μου άρεσε», δηλώνει αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χρωστάω στον δάσκαλο που με έδερνε, ότι έγινα ηθοποιός

«Είχα πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου που, αν δεν εκτονωνόταν κάπου, μπορεί να γινόταν επικίνδυνη. Εγώ το έκανα μέσω της άσκησης», τονίζει ο ηθοποιός.

«Ήμουν ο τύπος που τσακωνόταν και φώναζε στον δρόμο. Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, μετά δεν μπορείς να είσαι έτσι. Διοχέτευσα την ενέργεια και στην κάμερα και στην τηλεόραση με τη βοήθεια των δασκάλων μου», παραδέχεται αμέσως μετά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η δήλωση για τις τηλεοπτικές σειρές που θα συζητηθεί

«Όταν ο δάσκαλος είσαι μικρός και σε δέρνει, σε κάνει αυθόρμητα και υποσυνείδητα να φαντάζεσαι πότε θα γίνεις κι εσύ μεγάλος για να μην σε δέρνουν. Καταλαβαίνετε τι κακό έκαναν εκείνα τα χρόνια; Καταλαβαίνετε ότι πρέπει πολύ σωστά να απαγορευτούν ταινίες όπως «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Βάζουν στη συνείδηση ενός μικρού παιδιού ότι είναι σωστό να σε δέρνει ένας μεγάλος» υπογράμμισε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ