Θανάσης Ευθυμιάδης: Χρωστάω στον δάσκαλο που με έδερνε, ότι έγινα ηθοποιός

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για έναν δάσκαλο που είχε στο δημοτικό.

«Κάνω γιόγκα και νιώθω το σώμα μου να αναπνέει. Το σώμα μου ενώνεται με τον ουρανό και την γη. Πιστεύω στον Θεό και έχω δεχθεί μεγάλη βοήθεια από προσευχές μου στο Άγιον Όρος και στην Παναγία.

Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, στις μεγάλες μου δόξες, με τα χρυσά χρήματα στην τηλεόραση, αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω ποια είναι η αληθινή σχέση που θέλω να έχω με τις γυναίκες», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, φυσικά τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν να γίνω διάσημος, τα λεφτά και οι γυναίκες. Σιγά σιγά άρχισα να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά», σημείωσε.

«Εκείνη τη στιγμή ήρθε το διαβολάκι»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το πρώτο μάθημα που πήρα ήταν όταν μας επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ακριβώς την ίδια ημέρα με πήραν τηλέφωνο να παίξω στην Επίδαυρο.

Εκεί λοιπόν χρειάστηκα να πάρω μια σπουδαία απόφαση γιατί και η πρεμιέρα του έργου έπεφτε τις ίδιες ημέρες που θα γεννιόταν η κόρη μου. Εκείνη τη στιγμή ήρθε το διαβολάκι».

«Το χρωστάω σε αυτόν που έγινα ηθοποιός»

«Το λέω τώρα, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω υπάρξει στην κορυφή και ξέρω ότι δεν είναι το παν, για μένα είναι ο ύψιστος διαλογισμός το να γράψω ένα βιβλίο. Μου πήρε εννιά μήνες να το γράψω. Με τη σύζυγό μου σε πολλά συμφωνούμε, σε άλλα όχι. Δεν θέλω να επιβάλλω σε κανέναν τίποτα», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι: «Αυτόν που ξεχωρίζω είναι ένας δάσκαλος που στην Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού με έδερνε. Το κατάλαβα μετά από χρόνια. Αν δεν με έδερνε, δεν θα μισούσα το σχολείο και δεν θα στρεφόμουν στην Τέχνη. Το χρωστάω σε αυτόν που έγινα ηθοποιός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ