Survivor 2024 -Spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία – Νέα αποχώρηση με «άρωμα» γυναίκας;

Kόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν σήμερα Τρίτη (9/4) στο Survivor για την τρίτη ασυλία σε έναν αγώνα ιδιαίτερης βαρύτητας καθώς στη σημερινή ψηφοφορία θα «κλειδώσει» το άτομο που θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2024 – Trailer 9/4: Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα είναι καθοριστικό – Εντάσεις πριν τη διπλή ψηφοφορία

Να υπενθυμίσουμε πως στον αγώνα της πρώτης ασυλίας έχασε η Κόκκινη ομάδα η οποία ψήφισε την Aira Adomaityte, ενώ στον χθεσινό δεύτερο αγώνα ασυλίας ηττήθηκαν  οι Μπλε, οι οποίοι έβγαλαν στον «τάκο» τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Και οι δύο παίκτες δέχτηκαν την υποψηφιότητά τους αν και η Aira δεν δίστασε να δείξει την  ενόχλησή της καθώς οι συμπαίκτες της την ψήφισαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Θα φύγω, τι θα κάνω;» – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Αναστασία Τσέρου ρίχνουν τις μπηχτές τους προς τους άνδρες συμπαίκτες τους λέγοντας πως δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και γι’ αυτό ψηφίζουν κάθε εβδομάδα γυναίκες ασχέτως επιδόσεων.

Σήμερα ο στίβος μάχης στο ριάλιτι είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με το μεγαλύτερο μέρος του να είναι στο νερό και σύμφωνα με τα spoilers, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα νικήσουν την τρίτη ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού να αλληλοψηφιστούν.

Survivor 2024: Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο «Πάρτι της Ένωσης»

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Κυριακή (7/4)  οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έστειλαν στον τάκο την Άιρα Adomaityte. Χθες, Δευτέρα οι παίκτες της Μπλε ομάδας πρότειναν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκουγεώργο.

Στο αποψινό επεισόδιο, και μετά την ήττα τους, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα χρειαστεί να στείλουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στον τάκο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η παίκτρια η οποία αναμένεται να βρεθεί στον τάκο θα είναι η Δώρα Νικολί.

Εάν το παραπάνω σενάριο επαληθευτεί, τότε θα έχουμε και αυτή την εβδομάδα γυναικεία αποχώρηση κάτι που μάλλον θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ