Σιλβέστερ Σταλόνε – TikTok: Η επική αντίδραση του «Ράμπο» στην φάρσα της κόρης του

Θύμα φάρσας από την 24χρονη κόρη του Σιστίν Σταλόνε, έπεσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε καθώς και η γυναίκα του Τζένιφερ Φλάβιν.

Στο βίντεο που κοινοποίησε πριν από λίγες ώρες η Σιστίν στο προφίλ της στο Tik Tok, καταγράφεται η αντίδραση των διάσημων γονέων της, ενώ ακούν ένα ηχητικό μήνυμα, από έναν «άγνωστο», νομίζοντας πως προορίζεται για την κόρη τους.

Το μήνυμα από τον Dimitri

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 3 εκατομμύρια προβολές, ο «Ράμπο» ακούει εμφανώς σοκαρισμένος, τον άγνωστο Dimitri, να λέει πως παρ’ ότι δεν συνηθίζει να αφήνει και δεύτερο μήνυμα κάνει μια εξαίρεση για την Σιστίν καθώς του τράβηξε την προσοχή. Μάλιστα ο άνδρας δίνει διορία έως την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι για να απαντήσει η 24χρονη στο μήνυμα, λέγοντας πως μετά το πέρας του χρόνου ο ίδιος θα πάψει να ενδιαφέρεται.

Αφού περιγράφει τον εαυτό του ως τον τέλειο άνδρα, αναρωτιέται γιατί η 24χρονη δεν του έχει απαντήσει ακόμα, ενώ προβαίνει και σε κάποιες θεωρίες λέγοντας πως η Σιστίν μπορεί να είχε κακοποιηθεί στην παιδική της ηλικία ή να συντρέχουν κάποιοι άλλοι ψυχιατρικοί λόγοι.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμα του ο Dimitri αναφέρει πως «Αν είσαι ψυχολογικά καλά και δεν με έχεις καλέσει γιατί έχουν συμβεί τρομερά πράγματα στη ζωή σου που σε αποτρέπουν, είναι εντάξει».

Μπορεί κατά την διάρκεια του βίντεο η Φλάβιν να ξεπερνά το στάδιο του σοκ και να ξεκινάει να γελάει ακούγοντας τον Dimitri, ο Σταλόνε όμως από την άλλη δείχνει να εκνευρίζεται όλο και περισσότερο. Ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που ο άγνωστος άνδρας κάνει λόγο για πιθανή κακοποίηση της Σιστίν στην παιδική της ηλικία. Μάλιστα προς το τέλος ο «Rocky» σηκώνεται από την θέση του και πλησιάζει θυμωμένος το κινητό.

@sistinestallonee💀💀💀♬ Dimitri_drekristina – blackmagiccakery

Τα σχόλια

Τα σχόλια στο βίντεο έχουν ξεπεράσει τα 11 χιλιάδες, ενώ όλοι επικεντρώνονται στον Σταλόνε.

«Αυτό είναι το σενάριο για το επόμενο Rambo»

«Αυτή είναι η αντίδραση που θα έπρεπε να έχουν όλοι! Είναι φανταστικό»

«Το πρόσωπο του γινόταν όλο και πιο κόκκινο» γράφει κάποιος αναφερόμενος στον διάσημο ηθοποιό.

Το viral ηχητικό

Το ηχητικό του Dimitri έχει γίνει viral στο Tik Tok τον τελευταίο καιρό, με δεκάδες χρήστες να σπεύδουν να το χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κάνουν φάρσα στα κοντινά τους πρόσωπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ