Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Τον αναστατώσαμε, θέλω να του ζητήσω συγγνώμη»

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο, αναφορικά με την φημολογούμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. Στη χθεσινή (4/12) εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για τη σχέση του γνωστού ηθοποιού, ενώ ο ίδιος διέψευσε κάτι τέτοιο με δήλωσή του στην Σάσα Σταμάτη και την «ON time». Σήμερα (5/12) μέσα από την εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου.

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω ότι χθες δέχθηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα για το ποια είναι αυτή η κυρία. Μου ειπώθηκε το όνομά της από την Τίνα, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που το έχω δει εγώ η ίδια με τα μάτια μου και επειδή είναι και δύο άνθρωποι που δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτή την σχέση, αν υπάρχει, γι’ αυτό δεν είπαμε και ονόματα.

Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός».

«Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας είπε ότι ξέρει τη σχέση του.

Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε “Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου”. Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει και αφού το έχει πει στα παιδιά του», πρόσθεσε.

Ακόμα, η παρουσιάστρια σημείωσε ότι: «Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε “Και να έχω βγει με κάποια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου. Το να πεις ότι είσαι ερωτευμένος, είναι κάτι σοβαρό”.

Μου είπε ότι με παρουσιάστρια έχει να βγει καιρό. Εγώ όφειλα να τα πω, γιατί πραγματικά αν δέχτηκα εγώ 100 τηλέφωνα, σκέψου πόσα δέχτηκε ο ίδιος. Να ζητήσω συγγνώμη στον άνθρωπο που τον αναστατώσαμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ