Γιάννης Στάνκογλου: Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να την μάθω κι εγώ

Το τελευταίο 24ωρο ο Γιάννης Στάνκογλου μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά την αποκάλυψη πως βρίσκεται σε νέα σχέση. Το νέο γνωστοποιήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε και η φήμη πως η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου είναι πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Η Σάσα Σταμάτη και η «ON time» επικοινώνησαν με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά πως βρίσκεται σε σχέση. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: «Σάσα, είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ!».

Ο ηθοποιός χθες το βράδυ και ενώ κυκλοφορούσε η είδηση, έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος και τα παιδιά του, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ… Αυτοί είναι… Στολίσαμε και εμείς…».

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η παρουσιάστρια εξήγησε ότι: «Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή; Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου εξήγησε ότι: «Έχει κάνει το επόμενο βήμα, άλλωστε έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ