Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στην εντατική η Χάιδω – Η αντίδραση του Λυκούργου

Συνταρακτικές θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”. Η Χάιδω είναι αναμφίβολα μία από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς και έχει περάσει πολλά. Σύμφωνα μάλιστα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 θα περάσει ακόμα μία σοβαρή περιπέτεια, καθώς μεταφέρεται στην εντατική.

Όπως αναφέρει το περιοδικό το διαζύγιο με τον Λυκούργο είναι τελεσίδικο γεγονός και η παρουσία της Λουκίας στη Μάνη την καταρρακώνουν. Η Λουκία δεν χάνει την ευκαιρία να διεκδικεί ερωτικά τον Λυκούργο κάτι που προκαλεί μεγάλη ζήλια στη Χάιδω.

Παρότι ο Λυκούργος έχει δείξει ότι δεν αισθάνεται άνετα με τη Λουκία, η Χάιδω μαθαίνει ότι κυκλοφορούν μαζί και καταρρακώνεται. Επιδεινώνεται όμως η υγεία της αφού ήδη έχουμε δει ότι έχει πίεση. Έτσι μια μέρα καταρρέει μπροστά στη Βασιλική που τρελαίνεται από τον φόβο της αλλά καλεί αμέσως για βοήθεια.

Η Χάιδω μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ρήξη ανευρύσματος και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες, τους ανακοινώνει ο γιατρός. Μπαίνει στο χειρουργείο και ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα. Σοκαρισμένος τρέχει στο νοσοκομείο και φοβάται μήπως τη χάσει. Άλλωστε δεν έπαψε να την αγαπά και πλέον έχει τύψεις ότι εξαιτίας του έγινε αυτό.

Η Χάιδω μεταφέρεται στην Εντατική και ο γιατρός δεν τους δίνει πολλές ελπίδες καθώς τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα. Η Βασιλική και ο Φίλιππος καταρρέουν, το ίδιο και ο Λυκούργος, καθώς περνούν μεγάλη αγωνία.

Τα καλά νέα και η επανασύνδεση με τον Λυκούργο

Οι μέρες περνούν και η Χάιδω δίνει τη δική μάχη για να ζήσει. Με βάση το TV24 η Χάιδω τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα βγει από το νοσοκομείο.

Μάλιστα αυτή η μεγάλη περιπέτεια θα είναι η αφορμή να επανασυνδεθεί με τον Λυκούργο που ορκίζεται ότι δεν θα φύγει ξανά από κοντά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ