Σερ: «Ποτέ δεν είναι αργά» να βρεις τον έρωτα – Τι αποκαλύπτει για τον 37χρονο σύντροφό της

Η Σερ εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη και την απολαμβάνει. Από την στιγμή που η τραγουδίστρια και ο φίλος της, μουσικός παραγωγός Αλεξάντερ Έντουαρντς, δημοσιοποίησαν την σχέση τους πέρυσι, ο έρωτάς τους έχει τροφοδοτήσει τα πρωτοσέλιδα.

Η ίδια λέει όμως ότι «δεν εκπλήσσεται». «Ο Αλέξανδρος έβαλε διαμάντια στα δόντια του, έχει τατουάζ, λευκά μαλλιά και είναι πολύ νεότερος. Είναι ένας όμορφος άνδρας», λέει η 77χρονη Σερ για τον 37χρονο σύντροφό της. «Επίσης, νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό να ενδιαφέρεσαι για την ερωτική ζωή κάποιου άλλου», προσθέτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο people.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε «για περίπου 15 λεπτά» πριν από έναν χρόνο σε μια εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, θυμάται η ίδια, και ένας κοινός φίλος τους, έδωσε στον Έντουαρντς τον αριθμό του τηλεφώνου της.

«Ήταν πραγματικά σοκαριστικό, γιατί οι άνθρωποι απλά δεν δίνουν τον αριθμό μου», λέει η Σερ. «Έλεγα σε όλους τους φίλους μου, “εμείς είμαστε πολύ μεγάλοι για να βγαίνουμε με πολύ νεότερους άνδρες και δεν θα ερωτευτώ ποτέ με ένα μήνυμα”. Έτσι έκανα αυτό, που είπα να μην κάνω!».

Ωστόσο, η Σερ παραβίασε τους κανόνες της για εκείνον «επειδή είναι απλά τόσο ξεχωριστός», λέει η ίδια. «Ό,τι κι αν συμβεί, μου αρέσει να είμαι μαζί του. Με κάνει να γελάω και διασκεδάζουμε. Αυτό που έμαθα είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά. Αν έγραφες όλα τα στατιστικά στοιχεία, θα έλεγες: “Λοιπόν, αυτό είναι καταδικασμένο”. Αλλά είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο, και αν ήταν μόνο ένας χρόνος, θα άξιζε τον κόπο. Πέρασα μία από τις καλύτερες περιόδους».

Η Σερ επιλέγει την χαρά. «Αν έχεις ευτυχία, δεν μπορείς να σκεφτείς πόσο καιρό θα διαρκέσει», λέει. «Πρέπει να σκεφτείς “πώς νιώθεις;” και να ζήσεις την στιγμή».

Το ζευγάρι δεν είναι απλώς δύο σύντροφοι – είναι και συνεργάτες. Ο Έντουαρντς έκανε την παραγωγή για το νέο της κομμάτι «Drop Top Sleigh Ride», το οποίο θα παρουσιαστεί τα Χριστούγεννα μαζί με το single «DJ Play a Christmas Song».

«Είναι σπουδαίος παραγωγός», λέει η Σερ για τον Έντουαρντς. «Τον άφησα να κάνει το “Drop Top Sleigh”. Αυτό είναι κάτι δύσκολο να κάνεις, όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον και μετά λες, “εντάξει, ορίστε, πάρε αυτόν τον δίσκο και κάνε ό,τι θέλεις με αυτόν”. Αλλά είχα πίστη. Και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη», καταλήγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ