Τα ζώδια που έχουν «καβούρια» στην τσέπη

Εντάξει… Δεν πρέπει να γενικεύουμε και να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με βάση μόνο το ζώδιό τους, κρίνοντας αν κάποιος είναι τσιγκούνης ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη.  Προφανώς το να είναι κάποιος σφιχτοχέρης, ενώ έχει χρήματα, εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες,  όπως η προσωπικότητα, το οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε, οι εμπειρίες του και πολλά άλλα.

Εξάλλου, η τσιγκουνιά είναι κάτι σχετικό. Για ορισμένους ανθρώπους, η τσιγκουνιά μπορεί να σημαίνει απλώς την τάση να είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και να μην τα σπαταλούν αλόγιστα. Για άλλους, η τσιγκουνιά μπορεί να σημαίνει την τάση να είναι εντελώς μίζεροι με τα χρήματα, να μην ξοδεύουν ούτε ευρώ για βοηθήσουν άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε ορισμένα ζώδια που τους… βάζουν «καβούρια» στην τσέπη. Δείτε λοιπόν ποια ζώδια θα μπορούσαν να ήταν σε μια άλλη ζωή αδελφές ψυχές του Σκρουτζ:

  • Ταύρος: Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αγάπη τους στα υλικά αγαθά και την επιθυμία τους να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την περιουσία τους. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και να μην τα ξοδεύουν εύκολα.
  • Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητά τους και την τάση τους να είναι οργανωμένοι και αποτελεσματικοί. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και να τα ξοδεύουν μόνο σε πράγματα που θεωρούν απαραίτητα.
  • Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την ισχυρή τους θέληση και την τάση τους να ελέγχουν τα πάντα στη ζωή τους. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και να τα ξοδεύουν μόνο σε πράγματα που θεωρούν ότι αξίζουν.
  • Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την φιλοδοξία τους και την τάση τους να εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να είναι προσεκτικοί με τα χρήματά τους και να τα ξοδεύουν μόνο σε πράγματα που θεωρούν ότι θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ