Το πάρτι της Σακίρα – «Τι θα ήμασταν χωρίς φίλους που μας σκουπίζουν τα δάκρυα;»

Η Σακίρα συνεχίζει να απασχολεί τον ξένο Τύπο μέσα από το νέο της τραγούδι με το οποίο ρίχνει «καρφιά» στον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

«Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo»: Τα «καρφιά» της Σακίρα σε Πικέ και Κλάρα Κία – Η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» τραγουδά η Κολομβιανή σταρ με νόημα για την Κλάρα Κία που είναι η νέα σχέση του Πικέ.

Ο Πικέ απάντησε με τον πιο απρόσμενο τρόπο, αφού εμφανίστηκε να οδηγεί ένα Twingo της εταιρείας Renault.

Η επική απάντηση του Πικέ στην Σακίρα για το «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio…»

Η Σακίρα ωστόσο δείχνει να θέλει να έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο. Έτσι αυτή τη φορά εμφανίστηκε σε νέα ανάρτηση στα social media να διασκεδάζει με φίλους. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η ποπ σταρ διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της στη Βαρκελώνη.

«Τι θα ήμασταν χωρίς φίλους που μας στεγνώνουν τα δάκρυα και επίσης γιορτάζουν τις καλές στιγμές;» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Σακίρα-Πικέ: Το BINTEO με την «απιστία» του Ισπανού μέσα στο σπίτι τους και οι αντιδράσεις

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι της τραγουδίστριας τράβηξε την προσοχή ορισμένων ακολούθων και φαν της, μερικοί εκ των πήγαν στην πόρτα του σπιτιού της για να μοιραστούν μαζί της αυτή τη στιγμή. Η Σακίρα δεν δίστασε μάλιστα να βγει στη βεράντα για να χαιρετήσει μερικούς από αυτούς. Αφού ευχαρίστησε στον κόσμο που βρέθηκε στο δρόμο, έστειλε ένα φιλί και κάποιοι την κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

 


Υπενθυμίζεται πως σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρεία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;» ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή» απάντησε ο Πικέ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ