Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Πώς έφτιαξαν τη διάθεση της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα τρία τους παιδιά πέρασαν μία εβδομάδα των διακοπών τους στη Σκωτία και το Μπαλμόραλ, κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, στο πρώτο μοναχικό της καλοκαίρι.

Όπως έγραψε η Κέιτι Νίκολ, ειδική επί των Ανακτόρων, στο Vanity Fair, η οικογένεια του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ έφτιαξαν τη διάθεση της βασίλισσας με την επίσκεψή της στο Αμπερντινσάιρ, καθώς αυτό ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια είχε την ευκαιρία για ένα ταξίδι μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τη Νίκολ, οι Κέμπριτζ πέρασαν μία εβδομάδα στη Σκωτία όπου απόλαυσαν περιπάτους στην εξοχή, ψάρεμα, ποδηλασία, ιππασία. “Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά απόλαυσαν λίγο χρόνο ως οικογένεια στη Σκωτία και έζησαν και ξεχωριστές στιγμές με τη βασίλισσα.

Πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκάλυψε πως το ετήσιο ταξίδι στη Σκωτία την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έχει γίνει παράδοση για την οικογένεια, με τη βασίλισσα να αδημονεί για να περάσει χρόνο με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον

Λέγεται ότι η 95χρονη βασίλισσα αφήνει δώρα στα κρεβάτια των εγγονιών της στη διάρκεια της διαμονής τους στο Μπαλμόραλ. Η βασίλισσα έφθασε στο Αμπερντινσάιρ στο τέλος Ιουλίου και συνήθως μένει ως τις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτό είναι το πρώτο μοναχικό καλοκαίρι της βασίλισσας, με πηγή να υποστηρίζει ότι εκείνη ανυπομονεί να κάνει πράγματα που της θυμίζουν την κανονικότητά της στη διάρκεια των διακοπών της. Ακόμη η πηγή υποστήριξε πως η βασίλισσα ήλπιζε να διοργανώσει ένα μπάρμπεκιου για όλη την οικογένεια στο κάστρο.

“Τα οικογενειακά μπάρμπεκιου επανήλθαν στην ατζέντα ακόμη και χωρίς τον Φίλιππο εκεί για πρώτη φορά” είπε πηγή στη Sun.

Η διαμονή στο Μπαλμόραλ εφέτος θα είναι γλυκόπικρη για τη βασίλισσα, η οποία έχει πολλές αναμνήσεις από τον αείμνηστο σύζυγό της.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ