Πρίγκιπας Χάρι: Στα μαγαζιά της Ιαπωνίας… για τα μάτια της Μέγκαν Μαρκλ

«Ψωνίζουμε για τις γυναίκες μας» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο φίλος του πρίγκιπα Χάρι και παίκτης του πόλο Nacho Figueras. Ο πρίγκιπας Χάρι πόζαρε με γυναικεία γυαλιά ηλίου χθες το βράδυ καθώς βγήκε για ψώνια για τα δώρα της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, από το σόλο ταξίδι του στην Ιαπωνία.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το Παλάτι παίρνει αποστάσεις – «Είναι απρόβλεπτοι και αναξιόπιστοι»

Ο δούκας του Σάσεξ συνοδευόταν από τον φίλο του, ο οποίος ανέβασε στο Instagram το στιγμιότυπο. Εν τω μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη να απολαμβάνει μια βραδιά κοριτσιών παρακολουθώντας μια συναυλία της Taylor Swift στο Λος Άντζελες.

Ο Χάρι και ο Nacho Figueras εθεάθησαν σε ένα υποκατάστημα του Itoya Top Drawer στο κέντρο του Τόκιο, να δοκιμάζουν γυαλιά Kolo που πωλούνται στα 175 δολάρια. Το κατάστημα ειδικεύεται σε προϊόντα που «κάνουν τα ταξίδια εύκολα» και μπορεί να υπερηφανεύεται για την «κομψή βιωσιμότητά του». Όπως είπε ένας σχολιαστής στην ανάρτηση στο Instagram: «Ευτυχισμένες γυναίκες, ευτυχισμένες ζωές!».

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Πώς προσπαθούν να φτιάξουν τις σχέσεις τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ

«Ψωνίζουμε για τις γυναίκες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τόκιο για την φιλοξενία και την καλοσύνη» έγραψε ο ηθοποιός,

Ο 38χρονος πρίγκιπας έφτασε στην Ιαπωνία την Τρίτη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και αργότερα  είπε στο κοινό ότι «ευχαρίστως θα ζούσε εκεί». Ο Δούκας, ο οποίος επαίνεσε τη «ζεστασιά, τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία» του ιαπωνικού λαού, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής που διοργάνωσε η Διεθνής Εταιρεία Προώθησης Αθλητισμού (ISPS) την Τετάρτη.

Ο Χάρι και ο Nacho μίλησαν στη σύνοδο κορυφής για τη φιλανθρωπική τους οργάνωση Sentebale, η οποία βοηθά τα παιδιά και τους νέους που έχουν πληγεί από τον ιό HIV και το AIDS στη νότια Αφρική.

Οι φίλοι πρόκειται να ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη στη συνέχεια, όπου θα παίξουν στο Sentebale ISPS Handa Polo Cup το Σάββατο. Όταν έφτασε στη σύνοδο κορυφής στο Τόκιο, ο Χάρι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

«Έχω συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και λαμβάνω τεράστια ικανοποίηση δίνοντας πίσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η ζωή μου είναι φιλανθρωπία, πάντα ήταν, πάντα θα είναι» σχολίασε ο πρίγκιπας Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ