Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Πώς προσπαθούν να φτιάξουν τις σχέσεις τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να έρθουν κοντά και πάλι με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και φαίνεται πως βρήκαν έναν τρόπο. Σύμφωνα με την New York Post ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ελπίζουν να επιδιορθώσουν την κλονισμένη σχέση τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι φέρεται να θέλει να φτιάξει ξανά τις σχέσεις του με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς το ρήγμα μεταξύ των δύο ζευγαριών συνεχίζει να υπάρχει.

Όμως, παρά την πρόθεσή τους ο Χάρι ανησυχεί ότι η κίνηση αυτή θα τον έκανε «αιχμάλωτο του παλατιού», είπε στο περιοδικό “OK!” μία βασιλική πηγή. «Αυτός και η Μέγκαν προσφέρονται να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον και να το επιπλώσουν οι ίδιοι», εξήγησε η πηγή.

«Ελπίζει ότι αυτή η κίνηση θα ευχαριστήσει τον Ουίλιαμ και θα δείξει ότι θέλουν να επιστρέψουν σοβαρά. Ο Χάρι δεν θέλει να γίνει αιχμάλωτος του παλατιού».

Παρόλα αυτά, ειδικοί στα βασιλικά θέματα πιστεύουν ότι μια συμφιλίωση μεταξύ των δύο αδελφών δεν θα υπάρξει σύντομα.

«Δεν βλέπω κανένα τέτοιο σημάδι», ανέφερε η βασιλική συντάκτρια του Talk TV Sarah Hewson στο Sky News Australia. «Η ζημιά, οι πληγές είναι τόσο βαθιές που θα χρειαστεί πάρα πολύς χρόνος για να επουλωθούν αυτές οι πληγές».

«Και, σε αυτό το στάδιο, απλώς δεν βλέπω καμία απολύτως απόδειξη ότι υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές, ωστόσο, να τεθεί ένα τέλος σε αυτό και να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν», πρόσθεσε η Hewson.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ