Μάθιου Πέρι: Η σοκαριστική εξομολόγηση για τα «Φιλαράκια» και τους εθισμούς του

Πληροφορίες θέλουν τον Μάθιου Πέρι να υπέγραψε “χρυσή” συμφωνία για να γράψει τα απομνημονεύματά του, στα οποία υπόσχεται ότι θα μας ταξιδέψει στα παρασκήνια της θρυλικής σειράς τα «Φιλαράκια» αλλά και θα μιλήσει για τη μακροχρόνια μάχη με τον εθισμό, σύμφωνα με το Deadline.

Η Macmillan, παράρτημα της εκδοτικής Flatiron Books πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για το βιβλίο του Μάθιου Πέρι, η αμοιβή για το οποίο θα αγγίξει τα επτά ψηφία. Σύμφωνα με το Deadline, πρόκειται για μια τεράστια «συμφωνία μέσα στη νύχτα» που παρέκαμψε οποιαδήποτε δημοπρασία.

Ο 52χρονος Μάθιου Πέρι, ο αγαπητός Τσάντλερ Μπινγκ, πήγε για πρώτη φορά για αποτοξίνωση το 1997 και μετά ξανά το 2001. Έχει παραδεχθεί μάλιστα ότι λόγω της χρήσης ναρκωτικών δεν θυμάται να «γυρίζει» πολλές σεζόν από τα «Φιλαράκια».

Μάθιου Πέρι

«Νομίζω πως η απάντηση είναι πως δεν θυμάμαι τρία χρόνια από τα Φιλαράκια» είπε στο BBC Radio 2 το 2016. «Οπότε κανένα από αυτά… μεταξύ της σεζόν 3 και 6… Ήμουν λίγο εκτός» είχε παραδεχθεί.

Ο Πέρι έχει πει ότι ένα ατύχημα με τζετ σκι προκάλεσε τον εθισμό του, αφήνοντάς τον εξαρτημένο από τα παυσίπονα.

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να αποκτήσω πρόβλημα. Αλλά από την αρχή, μου άρεσε πώς με έκανε να αισθάνομαι και ήθελα όλο και περισσότερο» είπε ο Πέρι που η επακόλουθη απώλεια κιλών έγινε αντιληπτή από τους τηλεθεατές. «Ήμουν εκτός ελέγχου και ήταν πολύ ανθυγιεινό».

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, οι φαν της σειράς ανησύχησαν όταν μεταδόθηκε βίντεο για την προώθηση της πολυαναμενόμενης επανασύνδεσης των πέντε φίλων σε ένα ειδικό επεισόδιο για τα «Φιλαράκια», όπου έσερνε την ομιλία του, είχε ένα περίεργο βλέμμα και έμοιαζε καταβεβλημένος, ακριβώς το αντίθετο από τον γεμάτο ενέργεια «Τσάντλερ», που είχαμε συνηθίσει.

Όμως και η προσωπική του ζωή πέρασε μεγάλη περιπέτεια πέρυσι. Τον περασμένο Νοέμβριο αρραβωνιάστηκε μια 29χρονη λογοτεχνική ατζέντισσα την οποία αποκαλούσε τη σπουδαιότερη γυναίκα στον κόσμο. Επτά μήνες μετ,ά το ζευγάρι χώρισε και εξέδωσε ανακοίνωση με τον Πέρι να εύχεται τα καλύτερα στη Μόλι.

Μάθιου Πέρι Μόλι

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τσάντλερ στην αγαπημένη σειρά χώρισε ξαφνικά, ενώ το ζευγάρι είχε αρχίσει να σχεδιάζει τον γάμο. Ο Πέρι επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι η σχέση τους τελείωσε. «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις, και αυτή η περίπτωση είναι μία από αυτές» ανέφερε στη δήλωσή του.

Αργότερα μία 19χρονη ανέβασε ιδιωτικές συνομιλίες της στο FaceTime με τον Πέρι, που τότε ήταν 51 ετών, αφού τους «ζευγάρωσε» το Raya. Το βιβλίο αναμένεται το φθινόπωρο του 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ