Τα Φιλαράκια: Το συγκινητικό “αντίο” της Τζένιφερ Άνιστον στον Γκάνθερ

Ο ηθοποιός, James Michael Tyler, που ενσάρκωσε τον “Γκάνθερ” στην αγαπημένη σειρά “Τα Φιλαράκια” έφυγε από τη ζωή. Η Τζένιφερ Άνιστον, με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, αποχαιρετά τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της.

“Τα Φιλαράκια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στο σόου και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ” ‘έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον αναρτώντας παράλληλα ένα βίντεο από μία σκηνή που έπαιζαν μαζί στη δημοφιλή σειρά.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο από τις ξεκαρδιστικές σκηνές που μοιράστηκαν στη σειρά.

Ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες έπειτα από μάχη τριών ετών με τον καρκίνο του προστάτη. Ο εκπρόσωπός του Tyler, επιβεβαίωσε στο ΤΜΖ τον θάνατό του.

“Ο κόσμος τον γνώριζε ως Γκάνθερ (ήταν ο έβδομος από “Τα Φιλαράκια”), αλλά οι αγαπημένοι του Michael, τον ξέραμε ως ηθοποιό, μουσικό, σύζυγο” τονίζεται στην ανακοίνωση από την οικογένειά του.

Τον Ιούνιο του 2021 η αποκάλυψη του ηθοποιού για τη δύσκολη μάχη που έδινε με τον καρκίνο του προστάτη είχε σοκάρει. Ο 59χρονος ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του NBC, Today, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε το 2018 αλλά από τότε έχει κάνει μετάσταση σε άλλα όργανα, όπως σε οστά και σπονδυλική στήλη.

Ο Τάιλερ που έχει εμφανιστεί και στις 10 σεζόν της σειράς ως διευθυντής του καφέ Central Perk όπου σύχναζαν οι έξι φίλοι, δεν μπορεί πλέον να περπατήσει αφού ο επιθετικός καρκίνος έχει προκαλέσει παράλυση στο κάτω μέρος του σώματός του.
“Δίνω μάχη με αυτήν τη διάγνωση εδώ και τρία περίπου χρόνια,. Είναι στο στάδιο 4. Τελευταίο στάδιο. Οπότε ξέρετε, πιθανόν θα με πάρει” είπε ο ηθοποιός που πρόσθεσε ότι οι γιατροί όταν αρχικά διαγνώστηκε ήταν αισιόδοξοι, αλλά ο καρκίνος άρχισε να “μεταλλάσσεται” στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ