Όσκαρ 2022: Με άρωμα και… γεύση Ελλάδας τα πολυτελή δώρα των υποψηφίων

Σε λίγες ώρες διοργανώνεται η λαμπερή τελετή απονομής των Όσκαρ, ενώ οι υποψήφιοι αγωνιούν να μάθουν ποιος θα είναι αυτός που θα κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του.

Πάντως, κανείς δεν θα φύγει παραπονεμένος καθώς η Distinctive Assets προσφέρει την 20ή ετήσια τσάντα δώρων σε υποψηφίους “Everyone Wins” (όλοι κερδίζουν), που φέρεται να περιέχει αγαθά αξίας μεγαλύτερης των 100.000 δολαρίων, που περιλαμβάνει από θεραπείες ομορφιάς και εκλεκτές λιχουδιές σε διακοπές σε κάστρο στη Σκωτία αλλά και στην προσφορά οικοπέδου. Αυτά τα δώρα δεν σχετίζονται με τη σακούλα δώρων που προσφέρει παραδοσιακά ο διοργανωτής του θεσμού σε όλους τους παριστάμενους.

Σύμφωνα με το Robb Report, οι υποψήφιοι των Όσκαρ θα πάρουν δώρο ένα κομμάτι γης στη Σκωτία, μέσω των Τίτλων των Χάιλαντς, κάτι που τους επιτρέπει να συμβάλουν άμεσα στη δημιουργία φυσικών καταφυγίων στη χώρα. Παράλληλα, αν και δεν είναι γνωστό πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το οικόπεδο, θα αποκτήσουν και τίτλο του “λόρδου, του άρχοντα ή της κυρίας του Γκλένκο”.

Ανάμεσα στα δώρα περιλαμβάνεται και η διαμονή στο Κάστρο του Τορίνο στην Σκωτία, όπου θα απολαύσουν και υπηρεσίες μπάτλερ ενώ η διαμονή είναι all inclusive.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Distinctive Assets (@swagassets)

Ανάμεσα στα δώρα υπάρχει και ένα που έχει χρώμα και… γεύση ελληνική. Δεν είναι άλλο από ένα μπουκάλι από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ariti, το οποίο θυμίζει μπουκάλι αρώματος.

Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο παράγεται σε αυστηρά περιορισμένες ποσότητες από ελιές που έχουν συλλεγεί από αμπελώνες 500 ετών στην Κέρκυρα, ενώ περιέχει βρώσιμες νιφάδες χρυσού. Το μπουκάλι θα βρίσκεται μέσα σε χειροποίητη βελούδινη θήκη που αποτελεί την Exclusive Luxury Edition.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Distinctive Assets (@swagassets)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ