Όσκαρ 2022: H αλήθεια πίσω από το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές των Όσκαρ το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν μία σκηνοθετημένη στιγμή ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για μία πραγματική αντίδραση του Γουίλ Σμιθ στο σκληρό αστείο του Κρις Ροκ σχετικά με τη γυναίκα του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Ο Κρις Ροκ παρουσίαζε μία κατηγορία των Όσκαρ όταν έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, που βραβεύτηκε με Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Η μέθοδος Γουίλιαμς”. “Τζέιντα, σ’ αγαπώ, το “G.I. Jane 2” σε περιμένει” είπε αστειευόμενος και αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997. Αυτή η ατάκα, όμως, εξόργισε τον Γουίλ Σμιθ καθώς η γυναίκα του έχει δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο οδηγεί στην απώλεια μαλλιών.

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ. Επιστρέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει “μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου”. “Φίλε, ήταν ένα αστείο τύπου “GI Jane”!” αντέδρασε ξαφνιασμένος ο Κρις Ροκ με τον Σμιθ να επαναλαμβάνει: “Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου!”

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία, μία αυτοάνοση διαταραχή. Τον περασμένο Δεκέμβριο ανέβασε ένα βίντεο για την απώλεια των μαλλιών της και έγραψε μεταξύ άλλων: “Εγώ και αυτή η αλωπεκία θα γίνουμε φίλοι! Τέλος!”.

Η αλωπεκία, ή γυροειδής αλωπεκία, είναι μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί απώλεια μαλλιών. Εάν το άτομο δεν ακολουθήσει θεραπεία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη απώλεια μαλλιών – ολική αλωπεκία – ή απώλεια μαλλιών σε ολόκληρο το σώμα – alopecia universalis.
Αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο. Ωστόσο, οι περισσότερες αιτίες αλωπεκίας εμφανίζονται σε άτομα κάτω των 30 ετών.

Αιτίες αλωπεκίας

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτήν την κατάσταση τριχόπτωσης. Εδώ είναι μερικές αιτίες της γυροειδούς αλωπεκίας.

  • Κληρονομική τριχόπτωση
  • Αυτοάνοση πάθηση
  • Ηλικία
  • Ορμονική ανισορροπία
  • Φάρμακα και ορισμένες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών για τον καρκίνο
  • Ακτινοθεραπεία
  • Στρες
  • Κακή περιποίηση μαλλιών

Η συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ