Πάτρα: Η Ρούλα έλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου” – “Είναι άρρωστη με τον Μάνο” λέει μάρτυρας

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οι έρευνες των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών, φαίνεται πως βρίσκονται στην τελική ευθεία και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν απαντήσεις για το πώς έχασαν τη ζωή τους οι τρεις αδελφούλες, η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα.

Κοντινό πρόσωπο των γονιών των τριών παιδιών, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, περιγράφοντας λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού και την μητέρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως είπε, στην αρχή η σχέση τους ήταν καλή, όμως, στη συνέχεια ξεκίνησαν τα προβλήματα. Σύμφωνα με την ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στοργική μητέρα και έλεγε χαρακτηριστικά ότι “σκοτώνω για τα παιδιά μου”. Ωστόσο, σύμφωνα με την μαρτυρία, ήταν και είναι “άρρωστη με τον Μάνο”.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε “πολύ άσχημα παιδικά χρόνια, ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς. Τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δεν μπορούσαν να την μαζέψουν. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Η μαμά της είχε φύγει από τα όριά της, δεν μπορούσε άλλο να την κουμαντάρει. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες. Της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της. Της άρεσε η ίντριγκα, ήταν και είναι πολύ έντονη προσωπικότητα”.

Όταν γνώρισε τον Μάνο και έμεινε έγκυος “αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική σε αυτό. Όμως εκείνη ήταν απόλυτη, θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω, θα του ράνω, θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω. Την ερωτεύτηκε ο Μάνος. Η Ρούλα ήταν 22 και ο Μάνος 19”, περιγράφει.

Σύμφωνα με το πρόσωπο αυτό, “ως μητέρα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Όποιος το ακούει αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το πιστέψει και να το συνειδητοποιήσει. Ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της. Έλεγε ‘σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου'”, τόνισε.

Στην αρχή η σχέση του ζευγαριού ήταν καλή, μετά όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. “Λογικό είναι θεωρώ σε αυτές τις ηλικίες, ανώριμα παιδιά ήταν και οι δύο. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω, χωρίζω, να τρέχει ο θείος να μαζέψει τον Μάνο να τρέχει η μαμά να μαζέψει την κόρη”, είπε και πρόσθεσε ότι η Ρούλα “είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πούνε για τον Μάνο, πού γυρίζει, με ποια είναι… ξανθιά, μελαχρινή. Ήταν και είναι άρρωστη με τον Μάνο”.

Σε ό,τι αφορά στην σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, είπε πως “εγώ ξέρω ότι όταν μαθεύτηκε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί, μία κυρία που της πήγαινε ο Μάνος φαγητό στο σπίτι και της είπε ότι είχε μία σχέση και δεν είχαν πού να μείνουν, τους έδωσε το σπίτι. Έμεναν στο ίδιο διαμέρισμα, έμειναν μαζί της και μετά μετακόμισαν σε άλλο διαμέρισμα. Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε να μένουν στο σπίτι. Ξέρω ότι ήταν καθηγήτρια και είχε ένα τριώροφο, έπαιρνε τη σύνταξή της και τη σύνταξη του άνδρα της. Είχε δώσει και στον Μάνο έναν λογαριασμό και διαχειριζόταν τις πληρωμές της γιατί δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Στην αρχή την φρόντιζε, μετά όμως ξέρω πως κατέβηκαν στο διαμέρισμα κάτω και επειδή είχε τα παιδιά δεν μπορούσε να ασχοληθεί τόσο μαζί της. Ξέρω ότι τους είχε δώσει κάποια κάρτα της για να πληρώνουν τους λογαριασμούς της… Κάποιες φίλες της κυρίας όταν πήγαιναν σπίτι, η Ρούλα τις έδιωχνε, τσακωνόταν μαζί τους, έφευγαν. Δεν τις άφηνε να την δουν”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ